shahan148 28 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سلام و خسته نباشید کسی می تونه با لایبری زیر لیست برنامه های در حال اجرا را به دست بیاره ActivityManager_20130531.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 حسین جان کد درست کار می کنه اما من از کد که پیوست کردی می خوام تو سرویس استفاده کنم با لیست ویو مشکل دارم چه راهی به نظر شما میرسه که تو سرویس استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 فقط می خوام بدونم برنامه ایکس باز است یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 این سورسو خودم نوشته بودم دقیقا همون چیزیه که میخوای داشتم رو ی برنامه قفل کار میکردم اما به دلایلی فعلا متوقف شد *sigar* app lock.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 این سورسو خودم نوشته بودم دقیقا همون چیزیه که میخوایداشتم رو ی برنامه قفل کار میکردم اما به دلایلی فعلا متوقف شد *sigar* زحمت کشیدید برادر برم تست کنم تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 دمت گرم داداش عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام و خسته نباشید
کسی می تونه با لایبری زیر لیست برنامه های در حال اجرا را به دست بیاره
ActivityManager_20130531.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.