mr-edris 186 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سلام به همه دوستان اقا یه سوال میشه تو اکتیویتی اصلی چندتا لیبل داشته باشیم اون مثلا گوشه سمت راست قرار بدیم بعد یه سمت چپ به کشیم وقتی به اخر سمت چپ رسید اکتیویتی خاص اجرا شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 آقا مهدی حتما قفل اصلیه ی گوشی های آیفون رو دیدید که وقتی اون فلش رو از چپ به راست میکشید میاد و قفل رو باز میکنه حالا ایشون میخوام وقتی اون لیبیل یا باتون و یا... کشیده شد به انتها که رسید یه اکتیویتی اجرا بشه*hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 باید از کدهای مربوط به جابجایی و درگ کردن استفاده کنید. ببنید کتابخونش چیه ازش استفاده کنید به احتمال زیاد رویدادی واسه گرفتن مختصات صفحه باشه که بتونید تشخیص بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 یه سورس کد برای جا به جایی View ها توی زنبیل چند گیگابایتیم دارم مطمئن هستم :-d باید فرصت کردم بگردم . در عین حال امروز اگه روز از 24 ساعت بشه 34 ساعت هم باز وقت واسه انجام کارهای خودم کم دارم *nose* فردا یادآوری کنید بگردم ان شالله که پیدا کنم *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 یه سورس کد برای جا به جایی View ها توی زنبیل چند گیگابایتیم دارم مطمئن هستم :-dباید فرصت کردم بگردم . در عین حال امروز اگه روز از 24 ساعت بشه 34 ساعت هم باز وقت واسه انجام کارهای خودم کم دارم *nose* فردا یادآوری کنید بگردم ان شالله که پیدا کنم *laie* مرسی ک هکیشه پشتمی و بهم کمک میکنی هم تو هم بقیه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 خواهش میکنم اینم سورس کار با کلاس FloatingWindows :-d موقعی که View هارو تکون میدی توی Log نگاه کن ! مکان های جدید رو میزنه. دیگه یک سری شرط ها داره البته میدونم ویرایش این واقعا میتونه برات سخت باشه ولی قول میدم اگه شیک و مجلسی بشینی پاش راحت میتونی به چیزی که میخوای برسی *laie* FloatingWindows.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سلام چی؟؟؟ *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ببین مهدی جان توی اکتیویتی main چندتا شیء میزارم حالا باتن باشه لیبل باشه مهم نیست اونارو گوشه سمت چپ برنامه قرار میدم و مثلا روش می نویسم فهرست می خوام کاربر اون رو بکشه وقتی داره میکشد به سمت راست اکتیویتی Feh همراش بیاد و اجرا شه یه چیزی تو مایه های اکتیویتی عمودی ببخشید بهتر از این نمیتونم توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اونی که همراش میاد اکتیویتی نیست ، یعنی اکتیویتی نمیتونه همراش بیاد. به احتمال زیاد یک پنل جدا هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اها یعنی تو اکتیویتی اول پنل رو میکشه؟ گرفتم پژمان یعنی نمیشه وقتی اون شیء از چپ به راست کشیده شد یه اکتیویتی فعال شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 میشه اون شی وقتی کشیده شد اینور یه اکتیویتی باز شه. اما اون اکتیویتی با اون شی همزمان نمیاد و فقط یه دفعه استارت میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام به همه دوستان
اقا یه سوال
میشه تو اکتیویتی اصلی چندتا لیبل داشته باشیم
اون مثلا گوشه سمت راست قرار بدیم بعد یه سمت چپ به کشیم وقتی به اخر سمت چپ رسید اکتیویتی خاص اجرا شه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.