Mthzf1384 123 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۹ سلام به همه اساتید و دوستان من با کد زیر یک دکمه رو داخل تولبار اضافه میکنم. Activity.AddMenuItem3("lock" , "Menu" , lock.Bitmap , True) حالا میخوام این دکمه رو حذف کنم چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۹ سلام دوست عزیز من این پرسش رو در سایت مرجع مطرح کردم و آقای ارل، جواب رو دادن. میتونید استفاده کنید: https://www.b4x.com/android/forum/threads/remove-menuitem-from-toolbar.122786/#post-767143 یه سورسی رو تو پاسخ ایشون هست که دقیقا چیزی هست که شما میخواین: ToolBarMenuExample2_0.zip موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۹ در در 2 مهر 1399 در 10:47، Mthzf1384 گفته است : سلام به همه اساتید و دوستان من با کد زیر یک دکمه رو داخل تولبار اضافه میکنم. Activity.AddMenuItem3("lock" , "Menu" , lock.Bitmap , True) حالا میخوام این دکمه رو حذف کنم چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ با تشکر دوستان لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mthzf1384 123
سلام به همه اساتید و دوستان
من با کد زیر یک دکمه رو داخل تولبار اضافه میکنم.
حالا میخوام این دکمه رو حذف کنم چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.