mehdi1376 44 ارسال شده در 8 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2014 سلام دوستان من این کد رو دارم Dim btmp As Bitmap btmp.Initialize(File.DirAssets,"fa.png") و اینم کد لیست ویوم ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(esm,famil,btmp,esm) من میخوام که عکس رو به جای اینکه از فایل برنامم بگیرم از دیتابیسم بگیرم یعنی اینجوری btmp.Initialize(namayesh(cur.getstring("list")) ولی وقتی این کد رو میذارم ارور میده که btmp اینطور پارامتری رو نداره لطفا بگید چیکارش کنم اون namayesh هم مهم نیست فقط تعریفش کردم برای اینکه بتونم عکس رو بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 8 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2014 شما یک قسمت میگید میخواهید عکس رو که میگیرید توی ListView بزارید ، یک قسمت میگید توی bitmap !!! کدوم شد؟ پروژه ای که پیوست شده رو نگاه کنید شاید به کارتون بیاد. اگه به جز این ها است لطفا واضع تر توضیح بدید... MultiImageDownloader.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mehdi1376 44 ارسال شده در 9 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2014 ببینید طبق کدی که فرستادم من میخوام عبارت توی پرانتز توی کد زیر ("Btmp.initialize(file.dirassest,"fa.png جای اینکه فقط یه عکس از توی فایل برنامم بگیره و نمایش بده از دیتابیس بگیره یعنی مثلا اینجوری (("Btmp.initialize (cur.getstring("image اما وقتی این کد رو میذارم ارور میده و میگه اینطور پارامتری وجود نداره مشکل چیه؟ عبارت توی پرانتز رو چی بزارم تا عکس رو از دیتابیس بگیره ( در ضمن Btmp همون bitmap در آیتم های لیست ویو هست یعنی bitmap در خط زیر Towlinesandbitmap) امیدوارم منظورمو فهمیده باشید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 9 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2014 شما یک کلمه بگین! ایا میخاین عکس رو از دیتابیس لود کنی تو image view اگه اره بگو کمکت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mehdi1376 44 ارسال شده در 9 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2014 نه اون رو بلدم عکسای زیر رو ببین [ATTACH=CONFIG]330[/ATTACH] عکس بالا برای موقعی هست که عکس آیتم های لیست ویو رو از فایل برنامه میگیرم و عکس زیر برای زمانی که عکس رو از دیتابیس میگیرم [ATTACH=CONFIG]331[/ATTACH] من میخوام مثل عکس دوم بشه شما بگید توی اون bitmap.initialize چی بنویسم که عکسو از دیتابیس بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,870 ارسال شده در 10 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2014 روشی که بنده توی برنامه های ویندوز استفاده می کردم این بود که میومدم آدرس عکسمو توی یک متغیر می ریختم و توی دیتابیس قرار میدادم بعدش اون فیلدو به کنترل خودم نسبت میدادم اگه صبور باشی حتما مینویسم میزارم واست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi1376 44
سلام دوستان من این کد رو دارم
و اینم کد لیست ویوم
من میخوام که عکس رو به جای اینکه از فایل برنامم بگیرم از دیتابیسم بگیرم یعنی اینجوری
ولی وقتی این کد رو میذارم ارور میده که btmp اینطور پارامتری رو نداره
لطفا بگید چیکارش کنم
اون namayesh هم مهم نیست فقط تعریفش کردم برای اینکه بتونم عکس رو بگیرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده