رفتن به مطلب
  • 0

اتصال به دیتابیس


mehdi1376
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان من این کد رو دارم

Dim btmp As Bitmap
btmp.Initialize(File.DirAssets,"fa.png")

و اینم کد لیست ویوم

ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(esm,famil,btmp,esm)

من میخوام که عکس رو به جای اینکه از فایل برنامم بگیرم از دیتابیسم بگیرم یعنی اینجوری

btmp.Initialize(namayesh(cur.getstring("list"))

ولی وقتی این کد رو میذارم ارور میده که btmp اینطور پارامتری رو نداره

لطفا بگید چیکارش کنم

اون namayesh هم مهم نیست فقط تعریفش کردم برای اینکه بتونم عکس رو بگیرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

شما یک قسمت میگید میخواهید عکس رو که میگیرید توی ListView بزارید ، یک قسمت میگید توی bitmap !!!

کدوم شد؟

پروژه ای که پیوست شده رو نگاه کنید شاید به کارتون بیاد.

اگه به جز این ها است لطفا واضع تر توضیح بدید...

MultiImageDownloader.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ببینید طبق کدی که فرستادم

من میخوام عبارت توی پرانتز توی کد زیر

("Btmp.initialize(file.dirassest,"fa.png

جای اینکه فقط یه عکس از توی فایل برنامم بگیره و نمایش بده

از دیتابیس بگیره یعنی مثلا اینجوری

(("Btmp.initialize (cur.getstring("image

اما وقتی این کد رو میذارم ارور میده و میگه اینطور پارامتری وجود نداره

مشکل چیه؟

عبارت توی پرانتز رو چی بزارم تا عکس رو از دیتابیس بگیره

( در ضمن Btmp همون bitmap در آیتم های لیست ویو هست

یعنی bitmap در خط زیر

Towlinesandbitmap)

امیدوارم منظورمو فهمیده باشید

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

شما یک کلمه بگین! ایا میخاین عکس رو از دیتابیس لود کنی تو image view اگه اره بگو کمکت کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

نه اون رو بلدم

عکسای زیر رو ببین

[ATTACH=CONFIG]330[/ATTACH]

عکس بالا برای موقعی هست که عکس آیتم های لیست ویو رو از فایل برنامه میگیرم

و عکس زیر برای زمانی که عکس رو از دیتابیس میگیرم

[ATTACH=CONFIG]331[/ATTACH]

من میخوام مثل عکس دوم بشه

شما بگید توی اون bitmap.initialize

چی بنویسم که عکسو از دیتابیس بگیرم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

روشی که بنده توی برنامه های ویندوز استفاده می کردم این بود که میومدم آدرس عکسمو توی یک متغیر می ریختم و توی دیتابیس قرار میدادم

بعدش اون فیلدو به کنترل خودم نسبت میدادم

اگه صبور باشی حتما مینویسم میزارم واست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...