mehdi1376 44 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من این کد رو دارم Dim btmp As Bitmap btmp.Initialize(File.DirAssets,"fa.png") و اینم کد لیست ویوم ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(esm,famil,btmp,esm) من میخوام که عکس رو به جای اینکه از فایل برنامم بگیرم از دیتابیسم بگیرم یعنی اینجوری btmp.Initialize(namayesh(cur.getstring("list")) ولی وقتی این کد رو میذارم ارور میده که btmp اینطور پارامتری رو نداره لطفا بگید چیکارش کنم اون namayesh هم مهم نیست فقط تعریفش کردم برای اینکه بتونم عکس رو بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ شما یک قسمت میگید میخواهید عکس رو که میگیرید توی ListView بزارید ، یک قسمت میگید توی bitmap !!! کدوم شد؟ پروژه ای که پیوست شده رو نگاه کنید شاید به کارتون بیاد. اگه به جز این ها است لطفا واضع تر توضیح بدید... MultiImageDownloader.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mehdi1376 44 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ببینید طبق کدی که فرستادم من میخوام عبارت توی پرانتز توی کد زیر ("Btmp.initialize(file.dirassest,"fa.png جای اینکه فقط یه عکس از توی فایل برنامم بگیره و نمایش بده از دیتابیس بگیره یعنی مثلا اینجوری (("Btmp.initialize (cur.getstring("image اما وقتی این کد رو میذارم ارور میده و میگه اینطور پارامتری وجود نداره مشکل چیه؟ عبارت توی پرانتز رو چی بزارم تا عکس رو از دیتابیس بگیره ( در ضمن Btmp همون bitmap در آیتم های لیست ویو هست یعنی bitmap در خط زیر Towlinesandbitmap) امیدوارم منظورمو فهمیده باشید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ شما یک کلمه بگین! ایا میخاین عکس رو از دیتابیس لود کنی تو image view اگه اره بگو کمکت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mehdi1376 44 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ نه اون رو بلدم عکسای زیر رو ببین [ATTACH=CONFIG]330[/ATTACH] عکس بالا برای موقعی هست که عکس آیتم های لیست ویو رو از فایل برنامه میگیرم و عکس زیر برای زمانی که عکس رو از دیتابیس میگیرم [ATTACH=CONFIG]331[/ATTACH] من میخوام مثل عکس دوم بشه شما بگید توی اون bitmap.initialize چی بنویسم که عکسو از دیتابیس بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ روشی که بنده توی برنامه های ویندوز استفاده می کردم این بود که میومدم آدرس عکسمو توی یک متغیر می ریختم و توی دیتابیس قرار میدادم بعدش اون فیلدو به کنترل خودم نسبت میدادم اگه صبور باشی حتما مینویسم میزارم واست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi1376 44
سلام دوستان من این کد رو دارم
و اینم کد لیست ویوم
من میخوام که عکس رو به جای اینکه از فایل برنامم بگیرم از دیتابیسم بگیرم یعنی اینجوری
ولی وقتی این کد رو میذارم ارور میده که btmp اینطور پارامتری رو نداره
لطفا بگید چیکارش کنم
اون namayesh هم مهم نیست فقط تعریفش کردم برای اینکه بتونم عکس رو بگیرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده