hossein7 82 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 بروبچ بیسیک فور اندرویدی من میخوام ار اس اس برنامم رو از طریق مولتی پنل بزنم خوب حالا وقتی دیتابس میزنم باید از چه tabel استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 مجید جان این کداشو چجوری بنویسم بعد تو قسمت دیزاینر وب ویو هم بزنم و اسکرول جدا دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اگه دارید میخوایید وب ویو استفاده کنید که نیازی به دیتابیس نیست و کافیه لینک آر اس اس سایتو بدید.و اگه میخوایید خودتون بگیرید که توی فروشگاه هم هست و شما کافیه توی دیتابیس بریزید و یا اینکه به مولتی پنل ربط بدید. ار نوشتن کد هم معذورم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 چند تیبل هم نیازی نمیشه.یک تیبل با چندتا فیلد مثلا یکی واسه تایتل و یکی متن و یکی لینک و اینجور چیزا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مجید جان من تازه کارم کد های بعدش رو میدی بهم بعدش برای فیلد هام چه گزینه ای بزنم text یا یه چیز دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مجید جان من تازه کارم کد های بعدش رو میدی بهم بعدش برای فیلد هام چه گزینه ای بزنم text یا یه چیز دیگه از نوع text بزن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
بروبچ بیسیک فور اندرویدی من میخوام ار اس اس برنامم رو از طریق مولتی پنل بزنم خوب حالا وقتی دیتابس میزنم باید از چه tabel استفاده کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.