nany12 623 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 چجوری یک باتون رو تو منوی دیزاینر گرد کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 چجوری یک باتون رو تو منوی دیزاینر گرد کنیم؟ میتونید هم یه تصویر مورد نظر واسه باتن که گرد باشه انتخاب کنید و اطراف اون رو توی فوتوشاپ ترنسپرنت کنید به فرمت png بعد اون رو تصویر باتن قرار بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 منم قبلا دنبالش بودم بجای باتون از عکس استفاده کنید عکسو گرد کنید و بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 نه خودم فیلم آموزشیشو پیدا کردم یاد گرفتم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 drawable باتون را روی statelist بزار بعد از اون جا cornerr udius را نصف عوض و ارتفاع قرار بده .بایدم باتون مربع باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
چجوری یک باتون رو تو منوی دیزاینر گرد کنیم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.