javid.m7 12 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام دوستان تو اسکرول چیکار باید بکنم تا متن هایی که توش از دیتابیس فراخوانی میشه یک حاشیه چند دیپی با چپ و راست داشته باشه؟؟؟ دوم هم اینکه چیکار کنم که فقط متن اسکرول شه و اون تصویری رو که برای اسکرول ویو انتخاب کردم ثابت بمونه؟؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سوال اولت خب شما عرض اسکرول رو کم کن از سمت چپ و راست scroll.setleftandright(5%x,95%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 ممنون ولی من میخوام مکان قرار گیری خود متن رو تغییر بدم البته این کار هم شدنیه و خودم این کاروانجام دادم ولی اگه بشه خود متن رو تغیر داد خیلی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 خب لیبل رو چپ و راستشو تنظیم کن. بکگراند بزار واسه اسکرول ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان تو اسکرول چیکار باید بکنم تا متن هایی که توش از دیتابیس فراخوانی میشه یک حاشیه چند دیپی با چپ و راست داشته باشه؟؟؟
دوم هم اینکه چیکار کنم که فقط متن اسکرول شه و اون تصویری رو که برای اسکرول ویو انتخاب کردم ثابت بمونه؟؟؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.