javid.m7 12 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو اسکرول چیکار باید بکنم تا متن هایی که توش از دیتابیس فراخوانی میشه یک حاشیه چند دیپی با چپ و راست داشته باشه؟؟؟ دوم هم اینکه چیکار کنم که فقط متن اسکرول شه و اون تصویری رو که برای اسکرول ویو انتخاب کردم ثابت بمونه؟؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سوال اولت خب شما عرض اسکرول رو کم کن از سمت چپ و راست scroll.setleftandright(5%x,95%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون ولی من میخوام مکان قرار گیری خود متن رو تغییر بدم البته این کار هم شدنیه و خودم این کاروانجام دادم ولی اگه بشه خود متن رو تغیر داد خیلی بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب لیبل رو چپ و راستشو تنظیم کن. بکگراند بزار واسه اسکرول ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان تو اسکرول چیکار باید بکنم تا متن هایی که توش از دیتابیس فراخوانی میشه یک حاشیه چند دیپی با چپ و راست داشته باشه؟؟؟
دوم هم اینکه چیکار کنم که فقط متن اسکرول شه و اون تصویری رو که برای اسکرول ویو انتخاب کردم ثابت بمونه؟؟؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.