cloner01001 38 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام خسته نباشید من یه باتن دارم و یه منو ، حالا میخوام وقتی رو باتن کلیک شد منو باز بشه راهی هست واسه انجام این کار منو رو هم اینطوری اضافه کردم: Activity.AddMenuItem("تنظیمات","next1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام داداش میگم میشه یه کاری کنیم که وقتی روی باتن کلیک میشه گوشه منو روی باتن باشه من وقتی کلیک میکنم منو از پایین باز میشه و باتن من اون بالاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام داداش میگم میشه یه کاری کنیم که وقتی روی باتن کلیک میشه گوشه منو روی باتن باشه من وقتی کلیک میکنم منو از پایین باز میشه و باتن من اون بالاست باید از کتابخانه id یا listview و امثالهم استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 Activity.OpenMenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام خسته نباشید
من یه باتن دارم و یه منو ، حالا میخوام وقتی رو باتن کلیک شد منو باز بشه
راهی هست واسه انجام این کار
منو رو هم اینطوری اضافه کردم:
Activity.AddMenuItem("تنظیمات","next1")لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.