رفتن به مطلب
  • 0

دیتابیس در بیسیک


حمید حمید

سوال

سلام دوستان

توی سایت کلی سرچ کردم آموزش های قدیمی و پخش و پلایی رو پیدا کردم اگر امکانش هست تمام آموزش های دیتا بیس که تو سایت موجوده همینجا قرارش بدین قطعا خیلی خیلی مفید خواهد بود برای همه مخصوصا برای مبتدی هایی مثل من

سوال خودم اینه که چطوری میتونم بعد اینکه یه لیست ویو با دیتا بیس ایجاد کردم چطوری متن رو فراخوانی کنم که با کلیک روی هر عنوان وارد قسمت خودش بشه و بشه مطالب اون عنوان رو با متن و عکس فراخوانی کرد

یه مثال میزنم واضح تر باشه سوالم مثلا یک کتابی هست توی لیست ویو عنوان های مطالب مذهبی ، علمی ، هنری و... وجود داره با انتخاب هر عنوان مثلا عنوان مذهبی وارد مطالب مذهبی شد و بعد اونجا هم یه لیست وجود داره که با انتخاب هر کدوم از اونا یه متن همراه با عکس داخلش نمایش داده شه

 

و اینکه چطوری میشه توی همین مطالب قابلیت سرچ رواضافه کرد ممنون میشم راهنماییم کنین

 

اگر تمام مطالب مربوط به دیتا بیس هم  لینکش رو بذارین اینجا که عالی میشه:3d-smileys068:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در هم اکنون، حمید حمید گفته است :

بخوام توی فهرست کنار متن عکس هم باشه چطور هست 

برای اینکه در فهرست هم متن و عکس باشه از کد زیر استفاده کنید:

For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر") , "" , LoadBitmap(File.DirAssets , "نام عکس")))
Next

اگر هم که میخوای از عکس های یکسان استفاده نکنی یه فیلد دیگه توی دیتابیس ایجاد کن و توش برای هر متن نام عکس رو بنویس:

LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر"), "" , LoadBitmap(File.DirAssets , cur.GetString("AX")))

 

در هم اکنون، حمید حمید گفته است :

و اینکه با انتخاب فهرست وارد یه فهرست دیگه شه بعدم با انتخاب کتاب مورد نظر یه متن طولانی نمایش بده اینطوری تو فیلد بخوام اون متن رو نویسیم

خب گفتم بهتون مثلا یه تیبل ایجاد کنید با دو فیلد با نام های فصل و ID در اولین فهرست این موضوع های کلی رو قرار بدید.(البته برای نام عکس ها که در بالا اشاره شد در همین قسمت یه فیلد دیگه ایجاد کنید و داخلش قرار بدید)

بعد یه تیبل دیگه بزنید با نام تیبل بخش و سه فیلد یه فیلد ID یه فیلد نام های بخش و یه فیلد دیگه که IDzFasl باشه مثلا اگر این بخش مال فصل 1 هست IDzFasl رو برابر 1 بزارید یا بخش های فصل 2 در IDzFasl عدد 2 رو بگذارید

بعد از این کار ها یه تیبل دیگه بزنید که چهار تا فیلد ID , Text , IDzFasl , IDzBakhsh رو داشته باشه و اون ها رو طبق توضیحات بالا طبقه بندی کنید.

در هم اکنون، حمید حمید گفته است :

همچنین میخوام اون متن طولانیم توش چندتا عکس هم مابین پاراگراف ها باشه

برای این کار شما باید براساس نیاز چند لیبل و ایمیج ویو ایجاد کنید(در لایوت) و در یک اسکرول ویو این لایوت رو لود کنید(برای این که متنتون رو بتونید تقسیم بندی کنید باید در دیتابیس اون ها رو در چند فیلد بریزید به عنوان مثال متن شما تا قبل از عکس 1 در یک فیلد و متن شما بعد از عکس 1 و قبل از عکس 2 در یک فیلد دیگر و به همین ترتیب) 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

برای اینکه در فهرست هم متن و عکس باشه از کد زیر استفاده کنید:


For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر") , "" , LoadBitmap(File.DirAssets , "نام عکس")))
Next

اگر هم که میخوای از عکس های یکسان استفاده نکنی یه فیلد دیگه توی دیتابیس ایجاد کن و توش برای هر متن نام عکس رو بنویس:


LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر"), "" , LoadBitmap(File.DirAssets , cur.GetString("AX")))

 

خب گفتم بهتون مثلا یه تیبل ایجاد کنید با دو فیلد با نام های فصل و ID در اولین فهرست این موضوع های کلی رو قرار بدید.(البته برای نام عکس ها که در بالا اشاره شد در همین قسمت یه فیلد دیگه ایجاد کنید و داخلش قرار بدید)

بعد یه تیبل دیگه بزنید با نام تیبل بخش و سه فیلد یه فیلد ID یه فیلد نام های بخش و یه فیلد دیگه که IDzFasl باشه مثلا اگر این بخش مال فصل 1 هست IDzFasl رو برابر 1 بزارید یا بخش های فصل 2 در IDzFasl عدد 2 رو بگذارید

بعد از این کار ها یه تیبل دیگه بزنید که چهار تا فیلد ID , Text , IDzFasl , IDzBakhsh رو داشته باشه و اون ها رو طبق توضیحات بالا طبقه بندی کنید.

برای این کار شما باید براساس نیاز چند لیبل و ایمیج ویو ایجاد کنید(در لایوت) و در یک اسکرول ویو این لایوت رو لود کنید(برای این که متنتون رو بتونید تقسیم بندی کنید باید در دیتابیس اون ها رو در چند فیلد بریزید به عنوان مثال متن شما تا قبل از عکس 1 در یک فیلد و متن شما بعد از عکس 1 و قبل از عکس 2 در یک فیلد دیگر و به همین ترتیب) 

 

مرسی تقریبا همه چی اکی شدش فقط این که نمیدونم چرا این کد که گفتین بزنم برای اینکه هم عکس رو نشون بده هم متن رو مینویسم فقط عکس رو نشون میده متن رو نشون نمیده

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("main")
	

    If File.Exists(File.DirInternal,"new.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"new.db",File.DirInternal,"new.db")
    End If
	
	sql.Initialize(File.DirInternal,"new.db",True)
	
	cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbtTest")
	
	For i = 0 To cur.RowCount-1
		cur.Position = i
		
		
		ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("text"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("image")))
	
	Next
	
	

End Sub

2020_10_10_20_30_04.jpgاینم عکس لیستم همونطور که میبینین فقط عکس هارو نشون میده متن رو نشون نمیده در صورتی که هر طور نگاه 

میکنم کد رو همونطور که گفتین نوشتم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 23 دقیقه قبل، حمید حمید گفته است :

مرسی تقریبا همه چی اکی شدش فقط این که نمیدونم چرا این کد که گفتین بزنم برای اینکه هم عکس رو نشون بده هم متن رو مینویسم فقط عکس رو نشون میده متن رو نشون نمیده


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("main")
	

    If File.Exists(File.DirInternal,"new.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"new.db",File.DirInternal,"new.db")
    End If
	
	sql.Initialize(File.DirInternal,"new.db",True)
	
	cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbtTest")
	
	For i = 0 To cur.RowCount-1
		cur.Position = i
		
		
		ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("text"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("image")))
	
	Next
	
	

End Sub

2020_10_10_20_30_04.jpgاینم عکس لیستم همونطور که میبینین فقط عکس هارو نشون میده متن رو نشون نمیده در صورتی که هر طور نگاه 

میکنم کد رو همونطور که گفتین نوشتم

شما باید تنظیمات مربوطه رو انجام بدید با این کد:

LvFehrest2.TwoLinesAndBitmap.Label'تنظیمات مربوط به متن
LvFehrest2.TwoLinesAndBitmap.ImageView'تنظیمات مربوط به عکس

 

فکر کنم مشکل از اینجا باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 24 دقیقه قبل، Mthzf1384 گفته است :

شما باید تنظیمات مربوطه رو انجام بدید با این کد:


LvFehrest2.TwoLinesAndBitmap.Label'تنظیمات مربوط به متن
LvFehrest2.TwoLinesAndBitmap.ImageView'تنظیمات مربوط به عکس

 

فکر کنم مشکل از اینجا باشه

این کد هارو اضافه کردم بازم متن رو نشون نمیده SingleLine و TwoLine مینویسم نشون میده متن رو اما TwoLineAndBitmap رو مینویسم متن رو نشون نمیده فقط باز عکس رو نشون میده 

	ListView1.AddSingleLine(cur.GetString("text"))
		ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("text"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("image")))
		ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextColor = Colors.Blue
		ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Color = Colors.Red
		ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Visible = True                        'تنظیمات مربوط به متن
		ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Text = 22

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 21 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

برای اینکه در فهرست هم متن و عکس باشه از کد زیر استفاده کنید:


For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر") , "" , LoadBitmap(File.DirAssets , "نام عکس")))
Next

اگر هم که میخوای از عکس های یکسان استفاده نکنی یه فیلد دیگه توی دیتابیس ایجاد کن و توش برای هر متن نام عکس رو بنویس:


LvFehrest.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("فیلد مورد نظر"), "" , LoadBitmap(File.DirAssets , cur.GetString("AX")))

 

خب گفتم بهتون مثلا یه تیبل ایجاد کنید با دو فیلد با نام های فصل و ID در اولین فهرست این موضوع های کلی رو قرار بدید.(البته برای نام عکس ها که در بالا اشاره شد در همین قسمت یه فیلد دیگه ایجاد کنید و داخلش قرار بدید)

بعد یه تیبل دیگه بزنید با نام تیبل بخش و سه فیلد یه فیلد ID یه فیلد نام های بخش و یه فیلد دیگه که IDzFasl باشه مثلا اگر این بخش مال فصل 1 هست IDzFasl رو برابر 1 بزارید یا بخش های فصل 2 در IDzFasl عدد 2 رو بگذارید

بعد از این کار ها یه تیبل دیگه بزنید که چهار تا فیلد ID , Text , IDzFasl , IDzBakhsh رو داشته باشه و اون ها رو طبق توضیحات بالا طبقه بندی کنید.

برای این کار شما باید براساس نیاز چند لیبل و ایمیج ویو ایجاد کنید(در لایوت) و در یک اسکرول ویو این لایوت رو لود کنید(برای این که متنتون رو بتونید تقسیم بندی کنید باید در دیتابیس اون ها رو در چند فیلد بریزید به عنوان مثال متن شما تا قبل از عکس 1 در یک فیلد و متن شما بعد از عکس 1 و قبل از عکس 2 در یک فیلد دیگر و به همین ترتیب) 

 

مرسی درست شد به خاطر اینکه عکس بهش اضافه شده بود متنش رفته بود خارج از ایتم گرویتیش رو سنتر کردم حل شد

	ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.CENTER

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، حمید حمید گفته است :

سلام دوستان

توی سایت کلی سرچ کردم آموزش های قدیمی و پخش و پلایی رو پیدا کردم اگر امکانش هست تمام آموزش های دیتا بیس که تو سایت موجوده همینجا قرارش بدین قطعا خیلی خیلی مفید خواهد بود برای همه مخصوصا برای مبتدی هایی مثل من

سوال خودم اینه که چطوری میتونم بعد اینکه یه لیست ویو با دیتا بیس ایجاد کردم چطوری متن رو فراخوانی کنم که با کلیک روی هر عنوان وارد قسمت خودش بشه و بشه مطالب اون عنوان رو با متن و عکس فراخوانی کرد

یه مثال میزنم واضح تر باشه سوالم مثلا یک کتابی هست توی لیست ویو عنوان های مطالب مذهبی ، علمی ، هنری و... وجود داره با انتخاب هر عنوان مثلا عنوان مذهبی وارد مطالب مذهبی شد و بعد اونجا هم یه لیست وجود داره که با انتخاب هر کدوم از اونا یه متن همراه با عکس داخلش نمایش داده شه

 

و اینکه چطوری میشه توی همین مطالب قابلیت سرچ رواضافه کرد ممنون میشم راهنماییم کنین

 

اگر تمام مطالب مربوط به دیتا بیس هم  لینکش رو بذارین اینجا که عالی میشه:3d-smileys068:

سلام دوست عزیز

اینطور که من برداشت کردم منظور شما دیتابیس آفلاینه

شما باید یکسری ID زیر مجموعه در دیتابیس درست کنید که مثلا مذهبی ها ID شون 1 باشه یا هنری 2 اینطوری میتونید متن هر کدوم رو جدا کنید

اما برای فراخانی متن باید از این کد استفاده کنید:

Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM تیبل مورد نظر")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddSingleLine(cur.GetString("فیلد مورد نظر"))
Next

برای قابلیت سرچ هم باید اینطور کرسر رو مقدار دهی کنید:

Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM TblGoftar WHERE Goftar LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

به جای قسمت EditText1.Text باید چیزی رو که کاربر سرچ کرده رو بزارید که شما اینجا فقط باید اسم ادیت تکست خودتون رو قرار بدید.

امیدوارم مفید بوده باشه :53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 10 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

سلام دوست عزیز

اینطور که من برداشت کردم منظور شما دیتابیس آفلاینه

شما باید یکسری ID زیر مجموعه در دیتابیس درست کنید که مثلا مذهبی ها ID شون 1 باشه یا هنری 2 اینطوری میتونید متن هر کدوم رو جدا کنید

اما برای فراخانی متن باید از این کد استفاده کنید:


Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM تیبل مورد نظر")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddSingleLine(cur.GetString("فیلد مورد نظر"))
Next

برای قابلیت سرچ هم باید اینطور کرسر رو مقدار دهی کنید:


Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM TblGoftar WHERE Goftar LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

به جای قسمت EditText1.Text باید چیزی رو که کاربر سرچ کرده رو بزارید که شما اینجا فقط باید اسم ادیت تکست خودتون رو قرار بدید.

امیدوارم مفید بوده باشه :53:

بله دیتابیس آفلاین منظورم بود

ممنون

بخوام توی فهرست کنار متن عکس هم باشه چطور هست 

و اینکه با انتخاب فهرست وارد یه فهرست دیگه شه بعدم با انتخاب کتاب مورد نظر یه متن طولانی نمایش بده اینطوری تو فیلد بخوام اون متن رو نویسیم 

خیلی بهم ریخته میشه راه دیگه نداره؟همچنین میخوام اون متن طولانیم توش چندتا عکس هم مابین پاراگراف ها باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

سلام دوست عزیز

اینطور که من برداشت کردم منظور شما دیتابیس آفلاینه

شما باید یکسری ID زیر مجموعه در دیتابیس درست کنید که مثلا مذهبی ها ID شون 1 باشه یا هنری 2 اینطوری میتونید متن هر کدوم رو جدا کنید

اما برای فراخانی متن باید از این کد استفاده کنید:


Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM تیبل مورد نظر")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
	cur.Position = i
	LvFehrest.AddSingleLine(cur.GetString("فیلد مورد نظر"))
Next

برای قابلیت سرچ هم باید اینطور کرسر رو مقدار دهی کنید:


Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM TblGoftar WHERE Goftar LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

به جای قسمت EditText1.Text باید چیزی رو که کاربر سرچ کرده رو بزارید که شما اینجا فقط باید اسم ادیت تکست خودتون رو قرار بدید.

امیدوارم مفید بوده باشه :53:

لیست ایجاد میشه فقط با متن اما وقتی اون کد برا سرچ رو گفتین اضافه میکنم بهش زمان اجرای برنامه ارور میده میپره بیرون

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("main")
	

    If File.Exists(File.DirInternal,"new.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"new.db",File.DirInternal,"new.db")
    End If
	
	sql.Initialize(File.DirInternal,"new.db",True)
	
	cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbtTest")
	
	For i = 0 To cur.RowCount-1
		cur.Position = i
		ListView1.AddSingleLine(cur.GetString("text"))
		ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER
	Next
	
	'search
	cur = sql.ExecQuery("SELECT FROM tbtTest WHERE text LIKE '%"&EditText1.text&"%'")
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 ساعت قبل، حمید حمید گفته است :

همچنین میخوام اون متن طولانیم توش چندتا عکس هم مابین پاراگراف ها باشه

سلام برادر بزرگوارم ، تا ساعتی دیگر یک سورس تهیه و خدمتتان ارسال میکنم ، ان شاءالله مورد استفاده قرار بگیرد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس آموزشی کتاب (قرار دادن عکس میان پاراگراف ها)

دریافت

http://s16.picofile.com/file/8410461818/YAREGOMNAM.zip.html

:53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...