javid.m7 12 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من وقتی می خوام برنامم رو به بازار معرفی کنم بعز از اینکه فایل apk رو برای معرفی انتخا میکنم پیغام Not allowed میده کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این مشکل رو داشتم ولی یادم نیست چطوری حل شد ولی اینارو امتحان کن 1-مشکل از پکیج نیم برنامه :پکیج نیم برنامت رو تغییر بده 2-ورژن کد برنامه رو تغییر بده:ممکنه قبلا با یه ورژن دیگه آپلود کرده باشی و الان اجازه نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پکیج نیمت تکراریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. میخواید برنامه جدید به بازار بدید؟ یا قبلا یه برنامه دادید و از طریق بسته جدید میخواید ورژن جدید برنامه رو بارگذاری کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولین باره که دارم این برنامه رو میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس همون پکیج نیمته که باید تغییر بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان من وقتی می خوام برنامم رو به بازار معرفی کنم بعز از اینکه فایل apk رو برای معرفی انتخا میکنم
پیغام Not allowed میده
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.