javid.m7 12 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام دوستان من وقتی می خوام برنامم رو به بازار معرفی کنم بعز از اینکه فایل apk رو برای معرفی انتخا میکنم پیغام Not allowed میده کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 این مشکل رو داشتم ولی یادم نیست چطوری حل شد ولی اینارو امتحان کن 1-مشکل از پکیج نیم برنامه :پکیج نیم برنامت رو تغییر بده 2-ورژن کد برنامه رو تغییر بده:ممکنه قبلا با یه ورژن دیگه آپلود کرده باشی و الان اجازه نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 پکیج نیمت تکراریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام. میخواید برنامه جدید به بازار بدید؟ یا قبلا یه برنامه دادید و از طریق بسته جدید میخواید ورژن جدید برنامه رو بارگذاری کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اولین باره که دارم این برنامه رو میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 پس همون پکیج نیمته که باید تغییر بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان من وقتی می خوام برنامم رو به بازار معرفی کنم بعز از اینکه فایل apk رو برای معرفی انتخا میکنم
پیغام Not allowed میده
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.