m.gholami 0 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ سلام دوستان من وقتی کتاب خونه های نوتفیکیشن مثل چشمک یا پوش پل را انتخاب میکنم خطای تایم و اوت و خطای زیر را میده. کسی میدونه مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ تو نت سرچ کن اضافه کردن رم از هارد یکم وضعبت رمتو بهتر میکنه کابخونه پوش معمولا تو کامپایل اذیت میکنه اینم ی بار بزار تو اکتیویتی main ببین بهتر نمیشه #MultiDex: True اینم ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اگ رمت زیاده 4096 بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.gholami 0 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ در در 19 مهر 1399 در 23:27، mahdi tahan گفته است : اگ رمت زیاده 4096 بزار نه رمم 2 هست وقتی که 2040 هست که ارور رم میده 1536 هم ارور رم میده از بین 1024 تا 1320 هم که میزارمم این ارورو را میده. الان موندم چیکار کنم این اتفاق زمانی رخ میده که کتابخونه نوتفیکیشن چشمک یا پوش پل را انتخاب میکنم . راه حلی وجود داره؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ سلام برای اینکه مقداری از حافظه هارد رو به حافظه رم اختصاص بدید، مراحل زیر رو انجام بدید.: 1- روی آیکون ThisPC راست کلیک کنید و Properties رو بزنید. 2- در پنجره باز شده، سمت چپ، رویAdvancedSystemSetting، کلیک کنید تا پنجره system Propeties براتون باز شه. 3- از تب Advanced، بخش performance، روی setting کلیک کنید تا پنجره performance option باز بشه. 4- دوباره از تب Advanced، بخش Virtual Memory، روی ....Change کلیک کنید. 5- تیک Automatically manage paging file size for all drives رو بردارید. 6- هاردی که میخواین حافظش رو به رم اختصاص بدین، انتخاب کنید. 7- وسط پنجره custom size رو فعال کنید. 8- مقدار حجم مورد نظرتون رو بدلخواه به مگابایت وارد کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.gholami 0 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ در در 19 مهر 1399 در 23:57، mahdi tahan گفته است : تو نت سرچ کن اضافه کردن رم از هارد یکم وضعبت رمتو بهتر میکنه کابخونه پوش معمولا تو کامپایل اذیت میکنه اینم ی بار بزار تو اکتیویتی main ببین بهتر نمیشه #MultiDex: True اینم ببین همه کار ها را انجام دادم نشد چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۹ تو خود مستندات پوش پل به چنین ارورهایی، اشاره شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.gholami 0
سلام دوستان
من وقتی کتاب خونه های نوتفیکیشن مثل چشمک یا پوش پل را انتخاب میکنم خطای تایم و اوت و خطای زیر را میده.
کسی میدونه مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.