امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۹ سلام، من با بیسیک فور یه برنامه زدم که کاربر میتونه هر ۲۴ ساعت یک بار گردونه شانس رو بچرخونه تا جایزه بگیره... میخوام از زمان آنلاین استفاده کنم تا این ۲۴ ساعت رو محاسبه کنه و اگه کامل بود بتونه بچرخونه در غیر اینصورت غیرفعال باشه... نمیخواهم از ساعت خود گوشی استفاده کنم چون کاربر ممکنه ساعت رو جلو ببره اونوقت گردونه شانس فعال میشه حالا میخوام ساعت رو بصورت آنلاین دریافت و توی یک فایلtxt یا دیتابیس آفلاین ذخیره کنم. میشه راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ فک نمیکنم ولی میتونی کاربرو ببری اون قسمت ک تیکشو بزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ سلام از سایت https://www.time.ir/ استفاده کنید. در در 25 مهر 1399 در 18:47، امیرحسین قاسمی گفته است : دوست گرامی مشکل بنده هم اینجاست که چطور زمان رو بگیرم؟آیا سایتی هست این خدمات رو ارائه بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۹ دوست عزیز بنده یه api دارم که اگر آشنایی با جیسون داشته باشید میتونید ساعت مورد نظرتون رو آنلاین بگیرید اگر بلد نیستید توی انجمن بارها و بارها آموزش داده شده که چجوری با جیسون کار کنید. API Time IRAN موفق باشید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ دوتا راه داری یکی اینکه چک کنی ساعت کاربر رو حالت خودکار باشه.اگ نبود گردونه روغیرفعال کنی و ازش بخوای رو حالت خودکاربزاره یکی دیگ اینه تاریخ گردوندنو همون موقع انلاین بگیری echo TIME() به یونیکس میگیره و ذخیره میکنی یا هم میتونی مثلا تاریخ ی روز بعدو بگیری و تو نرم افزارت با تاریخ الانت چک کنی اگ بزرگتر بود گردونه فعال بشه echo time() + (1 * 24 * 60 * 60); . ب نظرم مقایسه تاریختم سمت سرور انجام بده و فقط ی جواب از سرور بگیر اره یا ن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ در 7 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : دوتا راه داری یکی اینکه چک کنی ساعت کاربر رو حالت خودکار باشه.اگ نبود گردونه روغیرفعال کنی و ازش بخوای رو حالت خودکاربزاره یکی دیگ اینه تاریخ گردوندنو همون موقع انلاین بگیری echo TIME() به یونیکس میگیره و ذخیره میکنی یا هم میتونی مثلا تاریخ ی روز بعدو بگیری و تو نرم افزارت با تاریخ الانت چک کنی اگ بزرگتر بود گردونه فعال بشه echo time() + (1 * 24 * 60 * 60); . ب نظرم مقایسه تاریختم سمت سرور انجام بده و فقط ی جواب از سرور بگیر اره یا ن دوست گرامی مشکل بنده هم اینجاست که چطور زمان رو بگیرم؟آیا سایتی هست این خدمات رو ارائه بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ در 18 دقیقه قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : echo TIME() این تایمو میده دیگ.شما تو سرورت بزار تایمو میده بهت. نکنه سرور ندارین کلا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : این تایمو میده دیگ.شما تو سرورت بزار تایمو میده بهت. نکنه سرور ندارین کلا؟ یک سرور رایگان دارم زیاد برنامه های آنلاین نمی سازم... لطفاً اون راه رو میشه توضیح بدید که اگه ساعت روی دریافت از اینترنت تنظیم نبود بیاد گردونه رو غیرفعال کنه؟ این کار چطور انجام میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۹ با این ساب میتونیم بفهمیم Sub CheckAutoTime As Boolean Dim p As Phone Dim s As String If p.SdkVersion >= 17 Then s = "android.provider.Settings.Global" Else s = "android.provider.Settings.System" Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim jo As JavaObject Return jo.InitializeStatic(s).RunMethod("getInt", Array(ctxt.RunMethod("getContentResolver", Null), "auto_time", 0)) = 1 End Sub هرجا خواستیم چک کنیم If CheckAutoTime=True Then Log("AutoTime") Else Log("noAutoTime") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۹ در 20 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : با این ساب میتونیم بفهمیم Sub CheckAutoTime As Boolean Dim p As Phone Dim s As String If p.SdkVersion >= 17 Then s = "android.provider.Settings.Global" Else s = "android.provider.Settings.System" Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim jo As JavaObject Return jo.InitializeStatic(s).RunMethod("getInt", Array(ctxt.RunMethod("getContentResolver", Null), "auto_time", 0)) = 1 End Sub هرجا خواستیم چک کنیم If CheckAutoTime=True Then Log("AutoTime") Else Log("noAutoTime") End If خیلی ممنونم وقت گذاشتید. راهی هست خودمون بدون اطلاع کاربر این قابلیت رو فعال کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام،
من با بیسیک فور یه برنامه زدم که کاربر میتونه هر ۲۴ ساعت یک بار گردونه شانس رو بچرخونه تا جایزه بگیره...
میخوام از زمان آنلاین استفاده کنم تا این ۲۴ ساعت رو محاسبه کنه و اگه کامل بود بتونه بچرخونه در غیر اینصورت غیرفعال باشه...
نمیخواهم از ساعت خود گوشی استفاده کنم چون کاربر ممکنه ساعت رو جلو ببره اونوقت گردونه شانس فعال میشه
حالا میخوام ساعت رو بصورت آنلاین دریافت و توی یک فایلtxt یا دیتابیس آفلاین ذخیره کنم.
میشه راهنمایی کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.