رفتن به مطلب

سوال

سلام،

من با بیسیک فور یه برنامه زدم که کاربر می‌تونه هر ۲۴ ساعت یک بار گردونه شانس رو بچرخونه تا جایزه بگیره...

می‌خوام از زمان آنلاین استفاده کنم تا این ۲۴ ساعت رو محاسبه کنه و اگه کامل بود بتونه بچرخونه در غیر اینصورت غیرفعال باشه...

نمیخواهم از ساعت خود گوشی استفاده کنم چون کاربر ممکنه ساعت رو جلو ببره اونوقت گردونه شانس فعال میشه

حالا می‌خوام ساعت رو بصورت آنلاین دریافت و توی یک فایلtxt یا دیتابیس آفلاین ذخیره کنم.

میشه راهنمایی کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 1
mahdi tahan    695

با این ساب میتونیم بفهمیم

Sub CheckAutoTime As Boolean
	Dim p As Phone
	Dim s As String
	If p.SdkVersion >= 17 Then s = "android.provider.Settings.Global" Else  s = "android.provider.Settings.System"
	Dim ctxt As JavaObject
	ctxt.InitializeContext
	Dim jo As JavaObject
	Return jo.InitializeStatic(s).RunMethod("getInt", Array(ctxt.RunMethod("getContentResolver", Null), "auto_time", 0)) = 1
End Sub

هرجا خواستیم چک کنیم

If CheckAutoTime=True Then
					
				Log("AutoTime")
			Else
				Log("noAutoTime")
			End If

 

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    695

دوتا راه داری

یکی اینکه چک کنی ساعت کاربر رو حالت خودکار باشه.اگ نبود گردونه روغیرفعال کنی و ازش بخوای رو حالت خودکاربزاره

 

یکی دیگ اینه تاریخ گردوندنو همون موقع انلاین بگیری

 

echo TIME()

به یونیکس میگیره و ذخیره میکنی

یا هم میتونی مثلا تاریخ ی روز بعدو بگیری و تو نرم افزارت با تاریخ الانت چک کنی اگ بزرگتر بود گردونه فعال بشه

echo time() + (1 * 24 * 60 * 60);

.

ب نظرم مقایسه تاریختم سمت سرور انجام بده و فقط ی جواب از سرور بگیر اره یا ن

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 7 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است :

دوتا راه داری

یکی اینکه چک کنی ساعت کاربر رو حالت خودکار باشه.اگ نبود گردونه روغیرفعال کنی و ازش بخوای رو حالت خودکاربزاره

 

یکی دیگ اینه تاریخ گردوندنو همون موقع انلاین بگیری

 


echo TIME()

به یونیکس میگیره و ذخیره میکنی

یا هم میتونی مثلا تاریخ ی روز بعدو بگیری و تو نرم افزارت با تاریخ الانت چک کنی اگ بزرگتر بود گردونه فعال بشه


echo time() + (1 * 24 * 60 * 60);

.

ب نظرم مقایسه تاریختم سمت سرور انجام بده و فقط ی جواب از سرور بگیر اره یا ن

دوست گرامی مشکل بنده هم اینجاست که چطور زمان رو بگیرم؟آیا سایتی هست این خدمات رو ارائه بده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    695
در 18 دقیقه قبل، امیرحسین قاسمی گفته است :

echo TIME()

این تایمو میده دیگ.شما تو سرورت بزار تایمو میده بهت.

نکنه سرور ندارین کلا؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 2 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است :

این تایمو میده دیگ.شما تو سرورت بزار تایمو میده بهت.

نکنه سرور ندارین کلا؟

یک سرور رایگان دارم زیاد برنامه های آنلاین نمی سازم...

لطفاً اون راه رو میشه توضیح بدید که اگه ساعت روی دریافت از اینترنت تنظیم نبود بیاد گردونه رو غیرفعال کنه؟

این کار چطور انجام میشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 20 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است :

با این ساب میتونیم بفهمیم


Sub CheckAutoTime As Boolean
	Dim p As Phone
	Dim s As String
	If p.SdkVersion >= 17 Then s = "android.provider.Settings.Global" Else  s = "android.provider.Settings.System"
	Dim ctxt As JavaObject
	ctxt.InitializeContext
	Dim jo As JavaObject
	Return jo.InitializeStatic(s).RunMethod("getInt", Array(ctxt.RunMethod("getContentResolver", Null), "auto_time", 0)) = 1
End Sub

هرجا خواستیم چک کنیم


If CheckAutoTime=True Then
					
				Log("AutoTime")
			Else
				Log("noAutoTime")
			End If

 

خیلی ممنونم وقت گذاشتید.

راهی هست خودمون بدون اطلاع کاربر این قابلیت رو فعال کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mohsen m    129

سلام 

از سایت https://www.time.ir/ استفاده کنید.

در در 25 مهر 1399 در 18:47، امیرحسین قاسمی گفته است :

دوست گرامی مشکل بنده هم اینجاست که چطور زمان رو بگیرم؟آیا سایتی هست این خدمات رو ارائه بده؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
Mr Mansour    285

دوست عزیز بنده یه api دارم که اگر آشنایی با جیسون داشته باشید میتونید ساعت مورد نظرتون رو آنلاین بگیرید 

اگر بلد نیستید توی انجمن بارها و بارها آموزش داده شده که چجوری با جیسون کار کنید.

API Time IRAN

موفق باشید .

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...