چطوری میشه با کتابخونه RichString یک جمله یا یک کلمه از متن رو که داخل دیتابیس آفلاین نوشته شده بولد یا رنگی کرد
یا اینکه چطور میشه یک کلمه داخل پرانتز رو رنگی کرد یا اینکه داخل پرانتز نباشه رنگیش کرد
و اینکه چطوری میشه کاری کرد کع تمام اعداد داخل متن رنگی شن
داخل تاپیک ها گشتم متنی که داخل بیسیک نوشته میشه مثال زده شده بود اما برای اینکه چطور میشه متن داخل دیتابیس رو اینطوری کرد چیزی پیدا نکردم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
SubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)IfFile.Exists(File.DirInternal,"1376rjggu.db")=FalseThenFile.Copy(File.DirAssets,"1376rjggu.db",File.DirInternal,"1376rjggu.db")EndIf
sql.Initialize(File.DirInternal,"1376rjggu.db",True)ScrollView1.Initialize(600%y)Activity.AddView(ScrollView1,0,0,100%x,100%y)Activity.Color=Colors.White
lbl.Initialize("")
lbl.Color=Colors.White
lbl.TextColor=Colors.Black
lbl.Typeface=Typeface.DEFAULT_BOLD
ScrollView1.Panel.AddView(lbl,15dip,15dip,100%x-30dip,100%y)
cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbltest")For i =0To cur.RowCount-1
cur.Position= i
lbl.Text= lbl.Text&CRLF&CRLF&CRLF&CRLF&CRLF&cur.GetString("matn")
lbl.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text)ScrollView1.Panel.Height= lbl.Height+50dipNextEndSub
این کدایی هست که برای فراخوانی متن دیتابیس فراخوانی کردم چطوری مثلا یک کلمه مثلا (فوری) یا یک جمله مثلا(توجه کنید) رو که داخل ردیف پنجم ستونم هست رو قرمز کنم
سوال
حمید حمید 4
سلام دوستان
چطوری میشه با کتابخونه RichString یک جمله یا یک کلمه از متن رو که داخل دیتابیس آفلاین نوشته شده بولد یا رنگی کرد
یا اینکه چطور میشه یک کلمه داخل پرانتز رو رنگی کرد یا اینکه داخل پرانتز نباشه رنگیش کرد
و اینکه چطوری میشه کاری کرد کع تمام اعداد داخل متن رنگی شن
داخل تاپیک ها گشتم متنی که داخل بیسیک نوشته میشه مثال زده شده بود اما برای اینکه چطور میشه متن داخل دیتابیس رو اینطوری کرد چیزی پیدا نکردم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
این کدایی هست که برای فراخوانی متن دیتابیس فراخوانی کردم چطوری مثلا یک کلمه مثلا (فوری) یا یک جمله مثلا(توجه کنید) رو که داخل ردیف پنجم ستونم هست رو قرمز کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.