ehspor 37 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سلام دوستان کسی می دونه چطور میشه از این دیتا بیس استفاده کرد پسونده دیتا بیس mdd و mdx مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 این دیتا بیسی که می گم مال دیکشنری لانگ منه و تو چنتا نرم افزار دیدم از همین استفاده کردن حالا اگه دوستان چیزی در رابطه با این نوع دیتا بیس اگه می دونن لطفا راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 لطفان کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام دوست من ببنید بنده یک جستجویی که کردم بعضی جاها میگفتن از نرم افزار dBASE iv باید استفاده کرد و بعضی جاها هم از Visual FoxPro بنده خودم تست نکردم شما ببینید به نتیجه ای مبرسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 داخل تایپ ها سرچ کن جوابت را پیدا می کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 خب میشه بگید که مربوط به چه بانکی میشن. SQL Server Oracle . . ؟ بنده Mdb رو میدونم که مربوط به اکسس میشه.ولی اینای ککه شما گفتید نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 من تو سایت اصلی هم سرچ کردم نتیجه خواصی نداشت [h=2]Database Designer for MySQL database diagram file[/h] Database Designer for MySQL is a tool with intuitive interface that allows users to build a clear and effective database structure visually, see the complete picture (diagram) representing all the tables, references between them, views, stored procedures within database. اگه این جمله رو سرچ کنید تو گوگل بیشتر توضیح میده ی نرم افزارم هست که این دیتا بیسرو باز می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 دوست عزیز اگه شما سرچ زدی نتیجیه ای گرفتی می شه لطفا لینک بدید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2015 دوست عزیز اگه شما سرچ زدی نتیجیه ای گرفتی می شه لطفا لینک بدیدمرسی amirhossein.kashan جواب این دوستمون رو بدید لطفا ! که بهش گفته بودید : داخل تایپ ها سرچ کن جوابت را پیدا می کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehspor 37
سلام
دوستان کسی می دونه چطور میشه از این دیتا بیس استفاده کرد
پسونده دیتا بیس mdd و mdx
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.