Amir - B 185 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۹ سلام دوستان وقت بخیر بنده از AcCheckBox در برنامه استفاده میکنم. ولی باکس مون در سمت چپ تکست قرار میگیره. چطور میتونم چک باکس در سمت راست و بعد تکست مون در سمت چپش قرار بدهم؟ Gravity هم مختص تکست هست و روی باکس تاثیری نداره. متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ در در 24 آبان 1399 در 07:59، Amir - B گفته است : سلام دوستان وقت بخیر بنده از AcCheckBox در برنامه استفاده میکنم. ولی باکس مون در سمت چپ تکست قرار میگیره. چطور میتونم چک باکس در سمت راست و بعد تکست مون در سمت چپش قرار بدهم؟ Gravity هم مختص تکست هست و روی باکس تاثیری نداره. متشکرم سلام دوست عزیز Public Sub ForceRtlSupported4View(View As View) Try Dim jA,jos As JavaObject jos.InitializeStatic ("android.view.View") If jA.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then jA = View jA.RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jos.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_RTL"))) End If Catch Log(LastException) End Try EndSub این ساب رو به برنامه اضافه کنید و هر جا که خواستین ویوتون رو بهش بدین فکر کنم راست چینش کنه تیک کتابخانه JavaObject رو هم بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است : سلام دوست عزیز Public Sub ForceRtlSupported4View(View As View) Try Dim jA,jos As JavaObject jos.InitializeStatic ("android.view.View") If jA.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then jA = View jA.RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jos.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_RTL"))) End If Catch Log(LastException) End Try EndSub این ساب رو به برنامه اضافه کنید و هر جا که خواستین ویوتون رو بهش بدین فکر کنم راست چینش کنه تیک کتابخانه JavaObject رو هم بزنید سلام ممنون ولی کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، Amir - B گفته است : سلام ممنون ولی کار نمیکنه سلام مجدد ببخشید ولی من دیگه راهکاری برای راست چین کردن به ذهنم نمیرسه اما یه راه دیگه وجود داره که خیلی متعارف نیست شما میتونید متن چک باکس رو خالی بزارید و بغلش یه لیبل بزارید و به لیبل متن چک باکس رو بدید اینطوری کارتون فکر کنم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، Amir - B گفته است : سلام ممنون ولی کار نمیکنه سلام دوست عزیز برای استفاده از این متد، حتما باید این رو به منیفست اضافه کنید: SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان وقت بخیر
بنده از AcCheckBox در برنامه استفاده میکنم. ولی باکس مون در سمت چپ تکست قرار میگیره. چطور میتونم چک باکس در سمت راست و بعد تکست مون در سمت چپش قرار بدهم؟
Gravity هم مختص تکست هست و روی باکس تاثیری نداره.
متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.