مسیح 0 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی. بنده چند روزه که هنگام کامپایل کردن یه پروژه با این ارور روبرو میشم. B4A Version: 10.2 Java Version: 8 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.03s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.01s) Organizing libraries. (0.00s) (Android Support Library) Generating R file. (0.00s) Compiling generated Java code. Error Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for 2097152KB object heap خواهش میکنم راهنمایی کنید. خواهش میکنم هرچه زودتر راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۹ سلام در مسیر زیر، فایل b4xV5.ini رو باز کنید: C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android مقدار MaxRamForDex رو به مقداری که سیستمتون توانایی داره، افزایش بدید. ببنید درست میشه. دقت کنید که موقع انجام این کار، بیسیک باید بسته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مسیح 0
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی. بنده چند روزه که هنگام کامپایل کردن یه پروژه با این ارور روبرو میشم.
B4A Version: 10.2
Java Version: 8
Parsing code. (0.00s)
Building folders structure. (0.03s)
Compiling code. (0.02s)
Compiling layouts code. (0.01s)
Organizing libraries. (0.00s)
(Android Support Library)
Generating R file. (0.00s)
Compiling generated Java code. Error
Error occurred during initialization of VM
Could not reserve enough space for 2097152KB object heap
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
خواهش میکنم هرچه زودتر راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.