samanss 10 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سلام به همه كسي ميتونه به من كمك كنه يه فايل رو از طريق wifi به يه گوشي ديگه بفرستم يه چيزي تو مايه هاي shareit خواهش ميكنم كمك كنيد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 برنامه Shareit به همین سادگیا هم نیست دوست من. ولی خب ارسال فایل به وسیله وایفا و بلوتوث با AsyncStream میشه انجام داد که جزء کتابخونه RandomAccessFile هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 برنامه Shareit به همین سادگیا هم نیست دوست من.ولی خب ارسال فایل به وسیله وایفا و بلوتوث با AsyncStream میشه انجام داد که جزء کتابخونه RandomAccessFile هستش. سلام مجید جان میشه یه مقدار توضیح بدید و راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 Dim n As AsyncStreams n.Initialize... و به همین ترتیب با فانکشن ها کار کن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 بله من دارم سورس زاپیا رو دوست عزیز پیام خصوصی بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 بله من دارم سورس زاپیا رو دوست عزیز پیام خصوصی بدین این همه سورس رایگان در سایت هست. شما هم لطف کن بذار برای همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 26 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2015 سورس انتقال فایل با wifi رو در سایت blearn.rzb.ir می فروشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.