majid08 266 ارسال شده در 28 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2020 سلام من یه برنامه دارم که با بیسیک نوشته شده الان اپدیتش رو با فلاتر نوشتم ولی امضای بیسیک رو میزارم روش موقع نصب مینویسه برنامه نصب نشد کسی راهی بلده که بشه کلید رو تبدیل کرد برای اندورید استودیو تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,282 ارسال شده در 28 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2020 در 3 ساعت قبل، majid08 گفته است : سلام من یه برنامه دارم که با بیسیک نوشته شده الان اپدیتش رو با فلاتر نوشتم ولی امضای بیسیک رو میزارم روش موقع نصب مینویسه برنامه نصب نشد کسی راهی بلده که بشه کلید رو تبدیل کرد برای اندورید استودیو تشکر سلام و درود. بهتره که با دستورات cmd برنامه رو ساین کنید. به دستورات زیر توجه کنید و البته سرچ کنید موارد بیشتری پیدا میکنید Step 2: Create a signed apk: jarsigner -keystore YOUR_KEYSTORE_PATH -storepass YOUR_KEYSTORE_PASSWORD app/build/outputs/apk/release/app-release-unsigned.apk YOUR_KEY_ALIAS Step 3: Zipaligning the apk: your_android-sdk_path/android-sdk/build-tools/your_build_tools_version/zipalign -v 4 app/build/outputs/apk/release/app-release-unsigned.apk release.apk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه برنامه دارم که با بیسیک نوشته شده
الان اپدیتش رو با فلاتر نوشتم ولی امضای بیسیک رو میزارم روش موقع نصب مینویسه برنامه نصب نشد
کسی راهی بلده که بشه کلید رو تبدیل کرد برای اندورید استودیو
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.