qmars 38 ارسال شده در 11 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 [ATTACH=CONFIG]342[/ATTACH] درود ممنون از پشتیبانی خوبتون وقتی سورس رو برای تست run میکنم روی صفحه فیکس نیست و نمیتونم جزئیات رو ببینم اسکرین شات هم گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 11 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 خواهش میکنم خب عزیز این مشکل از سورس هستش که مورد داره موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 qmars 38 ارسال شده در 11 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 خواهش میکنم خب عزیز این مشکل از سورس هستش که مورد دارهموفق باشی نه عزیز وقتی خودم یهlayout خودم رو run mikonam همین مشکل رو داره در صورتی که توی designer درسته اما تو نمایش run صفحه فیکس نیست و بخشه زیادیش زده بیرون که من نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم و درست تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 11 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 کد دیزاینرتو بده ببینیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 qmars 38 ارسال شده در 11 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 کد دیزاینرتو بده ببینیم عزیزم کلا همه کدا همینن تنظیماتی نداره که بشه سایز اینو درست کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 11 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 دوست عزیز شما کد های که تو دیزاینر دادی رو بزار اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 qmars 38 ارسال شده در 11 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 دوست عزیز شما کد های که تو دیزاینر دادی رو بزار اینجا من هیچ کدی به designer نمیدم فقط imageview به صفحه اضافه میکنم باز هم همین مشکل رو دارم هیچ کدی در قسمته script desinger نمینویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 11 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 امکان نداره *HOHO* مگه میشه؟؟؟؟ skype میای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 qmars 38 ارسال شده در 11 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2014 امکان نداره *HOHO* مگه میشه؟؟؟؟ skype میای؟ نه متاسفانه باشه ممنون منتظر باشیم شاید کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشته و حل کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2014 ببینید دوست عزیز دو یا سه صورت داره: 1- شما بدون تنظیمات Desinger اومدید برنامه رو اجرا کردید و فکر میکنید چون داخل چیدمان درست گذاشتید داخل برنامه اصلی هم باید به همین صورت باشه . در صورتی که اینجور نیست و باید از Designer Scripts تنظیمات رو انجام داد و مکان ها رو مشخص کرد. 2- تنظیمات Desinger رو اشتباه انجام دادید . مثلا به جای x از y استفاده کردید که بدون شک باعث میشه توی گوشی های عمودی و افقی و اندازه های مختلف برنامه کاملا به هم بریزه... 3- از خود کد نویسی AddView کردید و x و y رو جابجا زدید یا شاید از dip استفاده کرده باشید که باز خودش مشکله از نظر بنده. از این دو سه حالت خارج نیست 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qmars 38
[ATTACH=CONFIG]342[/ATTACH]
درود
ممنون از پشتیبانی خوبتون
وقتی سورس رو برای تست run میکنم روی صفحه فیکس نیست و نمیتونم جزئیات رو ببینم
اسکرین شات هم گذاشتم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده