bahadorks 13 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 دوستان من یکسری ویدئو دارم تو برنامم که اینارو میخوام توی یه لیست ویو یا اسکرول بزارم. اما میخوام خودش عکسی از ویدئو بزاره تو لیست که ینی این ویدئو رو قراره ببینین. خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 خدمت شما MediaBrowser.rar Pass : basic4android.org تست کردم کامل کار میکنه در پناه حق سلام من نمیتونم از این کتابخونه استفاده کنم؟؟؟ GetVideoThumbnailByID تو توضیحاتش نوشته id as longاین چیه؟ من تو مولتی پنلم فقط اسمه ویودیو رو گذاشتم که با کلیک روش با کد: p As PhoneIntents 'StartActivity(p.PlayVideo(File.DirInternal,"name.mp4")) ویدویو اجرا میشه حالا میخوام یه ایمیج ویو یا پنل بزارم تا thumbnail هر ویدیو رو تو مولیتی پنل نشون بده ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 دقیقا منظورم همینه که آقای نیکروان میفرماین. چطوری این کار رو انجام بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 این برنامه ها میاد یکی از فریم های فیلم رو میگیره میزاره عکس شما خودت برای هر کدوم یه عکس بزار یا اگه برنامه انلانیه همراهش یه عکس هم دانلود کنه بزاره تو وب ویو راه دیگه ایه با بیسیک فکر نکنم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 مگه میشه؟ حتما باید یه راهی باشه که این برنامه بیاد یه نمونه بگیره از ویدئو حتما یه کد یا کتابخونه داره دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 دوستان من یکسری ویدئو دارم تو برنامم که اینارو میخوام توی یه لیست ویو یا اسکرول بزارم. اما میخوام خودش عکسی از ویدئو بزاره تو لیست که ینی این ویدئو رو قراره ببینین. خیلی ممنون برادر به این تصاویر thumbnail یا همون تصاویر بند انگشتی میگن شما می تونید با کتابخانه MediaBrowser اینکارو بکنی یه متد داره با نام GetVideoThumbnailByID ولی متاسفانه بنده کتابخونشو ندارم پیدا کردم در اختیارتون میزارم ولی خودتون هم جستجو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 برادر به این تصاویر thumbnail یا همون تصاویر بند انگشتی میگنشما می تونید با کتابخانه MediaBrowser اینکارو بکنی یه متد داره با نام GetVideoThumbnailByID ولی متاسفانه بنده کتابخونشو ندارم پیدا کردم در اختیارتون میزارم ولی خودتون هم جستجو کنید داداشم بسیار ممنونم. ایول دوستان کسی کد دستور گرفتن ازین کتابخونه رو نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 داداشم بسیار ممنونم. ایول دوستان کسی کد دستور گرفتن ازین کتابخونه رو نداره؟ خدمت شما MediaBrowser.rar Pass : basic4android.org تست کردم کامل کار میکنه در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 25 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2015 سلام من نمیتونم از این کتابخونه استفاده کنم؟؟؟ GetVideoThumbnailByID تو توضیحاتش نوشته id as longاین چیه؟ من تو مولتی پنلم فقط اسمه ویودیو رو گذاشتم که با کلیک روش با کد: p As PhoneIntents 'StartActivity(p.PlayVideo(File.DirInternal,"name.mp4")) ویدویو اجرا میشه حالا میخوام یه ایمیج ویو یا پنل بزارم تا thumbnail هر ویدیو رو تو مولیتی پنل نشون بده ؟؟؟؟ منم همین مشکل رو دارم اگه کسی جابش رو میدونه ممنون میشم کمک کنید!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2015 منم همین مشکل رو دارم اگه کسی جابش رو میدونه ممنون میشم کمک کنید!!!!!!!! کاربر عزیز 1- تاپیک قدیمی رو بالا نیارید 2- مشکلتون رو در تاپیک دیگران بیان نکنید 3- هر سوال یک تاپیک ----------------------- تاپیک بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 داداشم دمت گرم امشب خیلی حال دادی مرسی. میگم شما که دستی بر آتش داری در به در دنبال یه سورس وب ویو حرفه ای هستم. میتونی جور کنی واسم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سلام خودش عکسی از فیلم بیاره یعنی چی ؟ خب شما هر تعداد فیلم دارید همون تعداد آیتم به لیست ویو بدید با عکس. این دیگه فکر نکنم سخت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 منظورش اینه فکر کنم که قبل از پخش عکس فیلم هم نشون بده. عکس یه تیکه از خود فیلم رو نشون بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahadorks 13
دوستان من یکسری ویدئو دارم تو برنامم که اینارو میخوام توی یه لیست ویو یا اسکرول بزارم.
اما میخوام خودش عکسی از ویدئو بزاره تو لیست که ینی این ویدئو رو قراره ببینین.
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.