porya 959 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه متن های رو که در دیتایسه با زدن یک باتن توسط برنامه های اشتراک خود گوشی مثل لاین،وایبر،sms به اشتراک گذاشت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، mr.saymon گفته است : سلام باید در حلقه فور اینو نوشت ؟ سلام نه داخل باتن مربوطه (دکمه ارسال ) قرار داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.saymon 0 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام باید در حلقه فور اینو نوشت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا قبل از تاپیک زدن سرچ کنید ... Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn Shoma") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا قبل از تاپیک زدن سرچ کنید ... Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn Shoma") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) حالا من اینو چجوری با دیتابیس بذارم که متن های اونو به اشتراک بذاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکم تلاش کنید همیشه کد آماده می خواین Dim i As Intent Dim a As String a = cursor1.GetString("Matn") i.Initialize(i.ACTION_SEND, "") i.SetType("text/plain") i.PutExtra("android.intent.extra.TEXT",a) i.WrapAsIntentChooser("ارسال از طریق...") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه اقا فرزاد من خودم درست کرده بودم یادم رفت پستو ویرایش کنم من به این صورت نوشتم جوابم داد Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT",Cursor1.GetString("matn")) share.WrapAsIntentChooser("به اشتراک بگذارید") StartActivity(share) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
porya 959
سلام چطور میشه متن های رو که در دیتایسه با زدن یک باتن توسط برنامه های اشتراک خود گوشی مثل لاین،وایبر،sms به اشتراک گذاشت...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.