Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام چطور یه برنامه بسازم که مثلا پخش مستقیم شبکه ها رو نمایش بده ؟؟؟ یعنی زمانی برا تموم شدن وجود نداره که ویدئو تموم شه ! مثال : من می خوام یه برنامه بسازم که پخش مستقیم شبکه 1 رو داشته باشه . از سرور خود سایت اصلی . ممنون می شم هم توضیح بدید و هم کد رو بگذارید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اگر شما هم مثل من مبتدی هستید بهترین راه اینه از پایه شروع کنید اگه از پایه و اصولی شروع کنی قطعا یاد میگیری اما از روی سورس فقط حفظ میکنی و مثل من بعضی جاها گیر میکنی و برنامت دو ماه میخوابه و اد همون موقع یه قانون جدید میاد و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 در مورد intent ها جست و جو کنید یک خورده *r24* http://answercenter.ir/thread1682.html با سلام ممنون از این که این لینک رو دادید. مطالعه کردم. می تونید action view رو توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 کسی نیست جواب مرا بدهد ؟؟؟ لازم دارم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام باید از گت المت سر دربیاری که استاد ایزدی اموزشش دادن یا میتوتی از وب ویو استفاده کنی که میشه همون مرورگر اینترنتت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام میخواد داخل پلیرهای نصب شده مثل mx player و... پخش بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام هر کدوم آسون تره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 میتونی ازIntent و Action_View هم استفاده کنی برای مشاهده کانال های تلویزونی نیاز به آدرس rtmp اونها داری *r24* آدرس زیر رو Action View کن تا بفهمی چی میگم *fekr* rtmp://e6.eirib.ir/liverepeater/tv7-128.stream[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 میتونی ازIntent و Action_View هم استفاده کنیبرای مشاهده کانال های تلویزونی نیاز به آدرس rtmp اونها داری *r24* آدرس زیر رو Action View کن تا بفهمی چی میگم *fekr* rtmp://e6.eirib.ir/liverepeater/tv7-128.stream می شه یک کد کامل بگذارید . من اصلا نفهمیدم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 می شه یک کد کامل بگذارید . من اصلا نفهمیدم . در مورد Intent ها جست و جو کنید یک خورده *r24* http://answercenter.ir/thread1682.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطور یه برنامه بسازم که مثلا پخش مستقیم شبکه ها رو نمایش بده ؟؟؟ یعنی زمانی برا تموم شدن وجود نداره که ویدئو تموم شه !
مثال : من می خوام یه برنامه بسازم که پخش مستقیم شبکه 1 رو داشته باشه . از سرور خود سایت اصلی .
ممنون می شم هم توضیح بدید و هم کد رو بگذارید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.