MR.B4A 124 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۹ سلام. چه طوری میشه یک فایل pdf را در بیسیک ساخت فرض کنید کاربر نوشته ای رو در برنامه مینویسه حالا میخوایم در نهایت یک فایل pdf از اون نوشته بسازیم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۴۰۰ ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ در در 29 دی 1399 در 20:06، ali mo گفته است : عکس خطا رو بفرستید لطفا سلام. ببینید من این کدهارو استفاده کردم: Private Sub print Dim pdf As PdfDocument pdf.Initialize pdf.StartPage(595, 842) 'A4 size pdf.Canvas.DrawLine(2, 2, 593 , 840, Colors.Blue, 4) pdf.Canvas.DrawText("Hello", 100, 100, Typeface.DEFAULT_BOLD, 30 / GetDeviceLayoutValues.Scale , Colors.Yellow, "CENTER") pdf.FinishPage Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirInternal, "1.pdf", False) pdf.WriteToStream(out) out.Close pdf.Close End Sub اما این خطا رو میده: مشکلش کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر متاسفانه علتش رو نمی دونم سورس داشته همراه مثال؟ اونو تست کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، ali mo گفته است : سلام وقت بخیر متاسفانه علتش رو نمی دونم سورس داشته همراه مثال؟ اونو تست کردید ؟ دقیقا همینو تست کردم که ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۰ ممنون میشم اگر کسی میدونه، راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ در در 1 فروردین 1400 در 21:14، batman123 گفته است : ممنون میشم اگر کسی میدونه، راهنمایی کنه کد زیر رو تست کردم من. موردی نداره Dim pdf As PdfDocument Dim r As RuntimePermissions pdf.Initialize pdf.StartPage(595, 842) 'A4 size pdf.Canvas.DrawText("Hello", 100, 100, Typeface.DEFAULT_BOLD, 30 / GetDeviceLayoutValues.Scale , Colors.Black, "CENTER") pdf.FinishPage Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(r.GetSafeDirDefaultExternal(""), "1.pdf", False) pdf.WriteToStream(out) out.Close pdf.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : کد زیر رو تست کردم من. موردی نداره Dim pdf As PdfDocument Dim r As RuntimePermissions pdf.Initialize pdf.StartPage(595, 842) 'A4 size pdf.Canvas.DrawText("Hello", 100, 100, Typeface.DEFAULT_BOLD, 30 / GetDeviceLayoutValues.Scale , Colors.Black, "CENTER") pdf.FinishPage Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(r.GetSafeDirDefaultExternal(""), "1.pdf", False) pdf.WriteToStream(out) out.Close pdf.Close بله درسته من روی گوشی تست نکرده بودم روی شبیه سازم ارور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۴۰۰ خب. مشکل ساخت یک فایل pdf برطرف شد. الان مشکل مرتب نمایش دادن متن رو توی همون فایل pdf داریم. به این عکس نگاه کنید من هم با دیتابیس چک کردم و هم توی یک لیبل متنو نوشتم اما ناقص ذخیره میکنه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۰ ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر ببینید این پست به درد تون می خوره https://www.b4x.com/android/forum/threads/printing-and-pdf-creation.76712/#content لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ در در 22 دی 1399 در 22:02، ali mo گفته است : سلام وقت بخیر ببینید این پست به درد تون می خوره https://www.b4x.com/android/forum/threads/printing-and-pdf-creation.76712/#content سلام. مرسی از راهنماییت اما مثالی که زده خطا داره. چیز دیگه ای داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ عکس خطا رو بفرستید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۹ در 45 دقیقه قبل، ali mo گفته است : عکس خطا رو بفرستید لطفا ببین مثلا کتابخونه ای که معرفی کرده با پارامترهای کدهایی که نوشته جور در نمیاد. Dim pdf As PDFDocument pdf.Initialize pdf.StartPage(595, 842) 'A4 size pdf.Canvas.DrawLine(2, 2, 593 , 840, Colors.Blue, 4) pdf.Canvas.DrawText("Hello", 100, 100, Typeface.DEFAULT_BOLD, 30 / GetDeviceLayoutValues.Scale , Colors.Yellow, "CENTER") pdf.FinishPage Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirInternal, "1.pdf", False) pdf.WriteToStream(out) out.Close pdf.Close خودت یه تست کنی متوجه میشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
چه طوری میشه یک فایل pdf را در بیسیک ساخت
فرض کنید کاربر نوشته ای رو در برنامه مینویسه حالا میخوایم در نهایت یک فایل pdf از اون نوشته بسازیم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.