GreenMan 5 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ ببخشید من راتی با بیسیک ساختم اما یک مشکل دارم که میخاهم بدونه اینکه تارگت اجازه دسترسی بده رات اجرا شه یعنی مثلا تارگت برنامه رو نصب کرد بدون دسترسی خاستن اجرا شه اگه میشه واقعا ممنون میشم بگید !! بگید مژدگانی هم بهتون تعلق میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، GreenMan گفته است : ببخشید من راتی با بیسیک ساختم اما یک مشکل دارم که میخاهم بدونه اینکه تارگت اجازه دسترسی بده رات اجرا شه یعنی مثلا تارگت برنامه رو نصب کرد بدون دسترسی خاستن اجرا شه اگه میشه واقعا ممنون میشم بگید !! بگید مژدگانی هم بهتون تعلق میگیره من متوجه نشدم منظورتون از رات چی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، GreenMan گفته است : ببخشید من راتی با بیسیک ساختم اما یک مشکل دارم که میخاهم بدونه اینکه تارگت اجازه دسترسی بده رات اجرا شه یعنی مثلا تارگت برنامه رو نصب کرد بدون دسترسی خاستن اجرا شه اگه میشه واقعا ممنون میشم بگید !! بگید مژدگانی هم بهتون تعلق میگیره دوست عزیز بدون دسترسی امکان پذیر نیست کاری کنید مگر اینکه اندرویدش زیر 6 باشه.روز ب روز اندروید داره امنیتش بیشتر میشه و به این راحتی هم نمیشه دورش زد و برای کارای معمول دست برنامه نویسا بسته شده چ برسه... تنها چیزی ک شاید ممکن باشه ویژگی accessibility اگر بشه رویداد تاچ اتومات رو اضافه کرد که تو بیسیکم باز مبحث دیگه ایه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GreenMan 5 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : من متوجه نشدم منظورتون از رات چی هست؟ رات یا همان هک اندروید در ۱ ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : دوست عزیز بدون دسترسی امکان پذیر نیست کاری کنید مگر اینکه اندرویدش زیر 6 باشه.روز ب روز اندروید داره امنیتش بیشتر میشه و به این راحتی هم نمیشه دورش زد و برای کارای معمول دست برنامه نویسا بسته شده چ برسه... تنها چیزی ک شاید ممکن باشه ویژگی accessibility اگر بشه رویداد تاچ اتومات رو اضافه کرد که تو بیسیکم باز مبحث دیگه ایه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
GreenMan 5
ببخشید من راتی با بیسیک ساختم اما یک مشکل دارم که میخاهم بدونه اینکه تارگت اجازه دسترسی بده رات اجرا شه یعنی مثلا تارگت برنامه رو نصب کرد بدون دسترسی خاستن اجرا شه اگه میشه واقعا ممنون میشم بگید !!
بگید مژدگانی هم بهتون تعلق میگیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.