رفتن به مطلب

سوال

سلام:53:

کسی راحل این  مشکل میدونه که وقتی دیتابیس برنامه رو عوض میکنم و در بخش main هم اسمشو عوض میکنم . چرا وقتی که از برنامه خروجی می گیرم بخش لیست ویا مورد علاقه کلیک میکنم برنامه می پره بیرون اما روی دیتابیس اول این:fool_mini: مشکل وجود نداره درست کار میکنه :gerye:

 

سورس برنامه رو از یجا دیگه دانلود کردم روش جایگزاری دیتابیس هم از همون سایت یاد گرفتم .

« تازه وارم »

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
Mthzf1384    78
در 21 ساعت قبل، Eshaq maghsoudi گفته است :

ممنونم از جواب که دایدی می تونید کد دستور file.delete رو بزارید چون تا الان این کد رو پیدا نکردم :Laie_60B:

 میشه لابه لای نوشته هام در دیتابیس عکس هم گزاشت ؟:fekr: 

سلام مجدد

دستور file.delete

File.Delete(File.DirInternal , "اسم دیتابیستون.db")

البته اگر دیتابیس رو در جای دیگه ای غیر از dirinternal ذخیره میکنید در آرگومان اول همون مسیر رو قرار بدید

داخل خود دیتابیس نه اما میتونید داخل برنامه بین متن هایی که از دیتابیس فراخوانی میکنید عکس هم قرار بدید

نگاهی هم به تاپیک های زیر بندازید:

موفق باشید :53:

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در ۱ ساعت قبل، Eshaq maghsoudi گفته است :

سلام:53:

کسی راحل این  مشکل میدونه که وقتی دیتابیس برنامه رو عوض میکنم و در بخش main هم اسمشو عوض میکنم . چرا وقتی که از برنامه خروجی می گیرم بخش لیست ویا مورد علاقه کلیک میکنم برنامه می پره بیرون اما روی دیتابیس اول این:fool_mini: مشکل وجود نداره درست کار میکنه :gerye:

سورس برنامه رو از یجا دیگه دانلود کردم روش جایگزاری دیتابیس هم از همون سایت یاد گرفتم .

« تازه وارم »

 

سلام و درود.

شما احتما دیتابیس جدید رو کپی نمیکنید و به خاطر همین خطا میگیره. حتما چک کنید دیتابیس کپی میشه بعد ازش استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 30 بهمن 1399 در 19:49، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود.

شما احتما دیتابیس جدید رو کپی نمیکنید و به خاطر همین خطا میگیره. حتما چک کنید دیتابیس کپی میشه بعد ازش استفاده کنید

سلام بنده از این کد برای فراخوانی وکپی استفاده میکنم که در زی است

' کپی فایل دیتابیس
	If File.Exists(File.DirInternal,"data.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db")
	End If
	
	' آماده سازی فایل دیتابیس
	If data.IsInitialized = False Then
		data.Initialize(File.DirInternal,"data.db",True)
	End If

این پیام اشتباه امده 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 30 بهمن 1399 در 19:49، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود.

شما احتما دیتابیس جدید رو کپی نمیکنید و به خاطر همین خطا میگیره. حتما چک کنید دیتابیس کپی میشه بعد ازش استفاده کنید

سپاس گزارم از یاد اوری شما :53:

بله یک جای در بخش fav د رحلقه ای درست معرفی نشده بود و اسم دیتای قبلی موجود بود 

تنها سوالی که باقی میمونه برای من در دیتابیس آفلاین بروز رسانی چه طوری ایا کد خاصی باید نوشت برای حذف دیتای قبلی گوشه و کپی دیتای فعلی یا نه به صورت اتوماتیک با نصب برنامه بر گوشی خودش آپدیت میشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
Mthzf1384    78
در 19 ساعت قبل، Eshaq maghsoudi گفته است :

سپاس گزارم از یاد اوری شما :53:

بله یک جای در بخش fav د رحلقه ای درست معرفی نشده بود و اسم دیتای قبلی موجود بود 

تنها سوالی که باقی میمونه برای من در دیتابیس آفلاین بروز رسانی چه طوری ایا کد خاصی باید نوشت برای حذف دیتای قبلی گوشه و کپی دیتای فعلی یا نه به صورت اتوماتیک با نصب برنامه بر گوشی خودش آپدیت میشه؟

سلام دوست عزیز

اگر تو آپدیت هایی که برای برنامه میدید در دیتابیس هم تغییری ایجاد میکنید و کاربر اون آپدیت شما رو نصب کنه دیتابیس براش بروزرسانی نمیشه و ممکنه برنامه شما خطا بده برای اینکه این اتفاق نیفته باید اسم دیتابیس رو عوض کنید و از دستور file.delete دیتابیس قبلی رو حذف کنید و جاش با اون اسم جدید دیتابیس رو کپی کنید و استفاده کنید(اگر برای روی شبیه ساز هم بخواید استفاده کنید میتونید برنامه رو یه بار حذف نصب کنید و اجرا بگیرید) البته اگر کاربر برای بار اول برنامه رو بخواد نصب کنه خودش از اول همون دیتابیس جدید رو داره و نیاز به کار اضافه تری نیست

موفق باشید :53:

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 11 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

سلام دوست عزیز

اگر تو آپدیت هایی که برای برنامه میدید در دیتابیس هم تغییری ایجاد میکنید و کاربر اون آپدیت شما رو نصب کنه دیتابیس براش بروزرسانی نمیشه و ممکنه برنامه شما خطا بده برای اینکه این اتفاق نیفته باید اسم دیتابیس رو عوض کنید و از دستور file.delete دیتابیس قبلی رو حذف کنید و جاش با اون اسم جدید دیتابیس رو کپی کنید و استفاده کنید(اگر برای روی شبیه ساز هم بخواید استفاده کنید میتونید برنامه رو یه بار حذف نصب کنید و اجرا بگیرید) البته اگر کاربر برای بار اول برنامه رو بخواد نصب کنه خودش از اول همون دیتابیس جدید رو داره و نیاز به کار اضافه تری نیست

موفق باشید :53:

ممنونم از جواب که دایدی می تونید کد دستور file.delete رو بزارید چون تا الان این کد رو پیدا نکردم :Laie_60B:

 میشه لابه لای نوشته هام در دیتابیس عکس هم گزاشت ؟:fekr: 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 20 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است :

سلام مجدد

دستور file.delete


File.Delete(File.DirInternal , "اسم دیتابیستون.db")

البته اگر دیتابیس رو در جای دیگه ای غیر از dirinternal ذخیره میکنید در آرگومان اول همون مسیر رو قرار بدید

داخل خود دیتابیس نه اما میتونید داخل برنامه بین متن هایی که از دیتابیس فراخوانی میکنید عکس هم قرار بدید

نگاهی هم به تاپیک های زیر بندازید:

موفق باشید :53:

ممنون هردو مطلب کار آمد بود و بنده احتیاج به این فایل ها برای پروژه ام داشتم 

و بازهم سپاس فراوان ودر درگاه حق تعالی:Laie_60B:♥

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...