رضا قاسمی پور 0 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۹ با سلام اومدم ازین سورس استفاده کنم ولی متاسفانه محدودیت داره کلا صد تا کلمه در روز میشه استفاده کرد توی سایتش ثبت نام کردم key دریافت کردم ولی نمیدونم کجا باید واردش کنم لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، رضا قاسمی پور گفته است : با سلام اومدم ازین سورس استفاده کنم ولی متاسفانه محدودیت داره کلا صد تا کلمه در روز میشه استفاده کرد توی سایتش ثبت نام کردم key دریافت کردم ولی نمیدونم کجا باید واردش کنم لطفا کمک کنید سلام دوست عزیز، این از api یک سایت و سرویس دیگه استفاده می کنه. بهتره از api گوگل ترنسلیت برای اینکار استفاده کنید. سورسی پیدا کردم خدمتتون میفرستم، یا اینکه میتونم براتون خودم بنویسم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا قاسمی پور 0 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : سلام دوست عزیز، این از api یک سایت و سرویس دیگه استفاده می کنه. بهتره از api گوگل ترنسلیت برای اینکار استفاده کنید. سورسی پیدا کردم خدمتتون میفرستم، یا اینکه میتونم براتون خودم بنویسم. موفق باشید گوگل ترنسلیت محدودیت نداره ؟, من برعکس یک برنامه ساختم از این api استفاده کردم تازه متوجه محدودیتش شدم نمیدونم واقعا چه کار کنم تا اونجایی ک میدونم گوگلم محدودیت داره رفتم گوگل حساب بسازم تا ۳۰۰ دلارم اکانتت شارژم داره ولی متاسفانه تحریمم راه برای ساختش نیس اگ سورسی چیزی دارید بهم بگین خیییلی ممنون میشم ازتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ در 47 دقیقه قبل، رضا قاسمی پور گفته است : گوگل ترنسلیت محدودیت نداره ؟, من برعکس یک برنامه ساختم از این api استفاده کردم تازه متوجه محدودیتش شدم نمیدونم واقعا چه کار کنم تا اونجایی ک میدونم گوگلم محدودیت داره رفتم گوگل حساب بسازم تا ۳۰۰ دلارم اکانتت شارژم داره ولی متاسفانه تحریمم راه برای ساختش نیس اگ سورسی چیزی دارید بهم بگین خیییلی ممنون میشم ازتون فکر کنم برای شروع استفاده از API رایگان باشه ولی در پیاده سازی اون تحریم هستیم باید از سرویس قانونی گذر از تحریم شکن استفاده کنیم تا پیاده اش کنیم ولی کاربر میتونه بدون هیچ تحریمی از برنامه استفاده کنه. فکرهم نکنم محدودیت داشته باشه! شاید هم بشه از طریق گت المنت پیاده کرد.بنده امتحان نکرده ام ولی بعضی سرویس ها مثلا(اینستاگرام)اجازه استفاده از گت المنت رو نمیده.گوگل ترنسلیت رو نمیدونم... توصیه می کنم توی انجمن جستجو کنید درباره گت المنت و خودتون از طریق اون پیاده کنید ببینید اگه شد اطلاع بدید.راستی برای گت المنت که داخل B4a استفاده می کنیم کمی دانش جاوا اسکریپت لازمه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا قاسمی پور 0 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۹ در 45 دقیقه قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : فکر کنم برای شروع استفاده از API رایگان باشه ولی در پیاده سازی اون تحریم هستیم باید از سرویس قانونی گذر از تحریم شکن استفاده کنیم تا پیاده اش کنیم ولی کاربر میتونه بدون هیچ تحریمی از برنامه استفاده کنه. فکرهم نکنم محدودیت داشته باشه! شاید هم بشه از طریق گت المنت پیاده کرد.بنده امتحان نکرده ام ولی بعضی سرویس ها مثلا(اینستاگرام)اجازه استفاده از گت المنت رو نمیده.گوگل ترنسلیت رو نمیدونم... توصیه می کنم توی انجمن جستجو کنید درباره گت المنت و خودتون از طریق اون پیاده کنید ببینید اگه شد اطلاع بدید.راستی برای گت المنت که داخل B4a استفاده می کنیم کمی دانش جاوا اسکریپت لازمه. من تازه کارم زیاد سردرنمیارم خودتون نمیتونید کمک کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا قاسمی پور 0 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۹ translate.googleapis.com/translate_a/single?client=atx&sl=fa&tl=en&dt=t&q=سلام&ie=UTF-8&oe=UTF-8 این api گوگله چطوری باید پیادش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رضا قاسمی پور 0
با سلام
اومدم ازین سورس استفاده کنم ولی متاسفانه محدودیت داره کلا صد تا کلمه در روز میشه استفاده کرد توی سایتش ثبت نام کردم
key دریافت کردم ولی نمیدونم کجا باید واردش کنم لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.