afraz11 246 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من از هر اسلاید منویی استفاده کردم دچار مشکل میشه لطفا یکی یه اسلاید منو سالم برای قرار بده خواهشا یکی قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون بابت سورس . من چند تا مشکل داشتم می خواستم ازتون خواهش کنم اینبار جواب بدید. 1- چکار کنم که سلاید منو از سمت راست باز بشی بجای چپ ؟ 2- چطوری میشه وقتی روی هرجای صفحه کلیک کرد و منو بسته بشه؟ 3- هنگامی هم که منو رو باز میکنم و برای بستنش روی دکمه back گوشی کلیک می کنم منو بسته شده و از برنامه خارج میشه ؟ 4- چطوری میتونم اون ایکون های کوچولو رو تغییر بدم؟ اگه میشه حتما اینو جواب بدید اخه خیلی مهمه تاپیک های قبلیم که در حقشون کم لطفی شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ 3 - توی بخش Sub Activity_KeyPress زیر خط سوم بالای دو تا End If این رو اضافه کن Return True 4 - اگه منظورت ایکون های داخل خود اسلاید منو هستش که باید از فونت icofont استفاده کنی و دانلودش کنی و توی ورد ببینی کدوم ایکون مد نظرت هستش و اسمش رو بنویس مثلا s با S فرق می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shaki 76 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما به نظر من از کتابخانه:SideMenuBar استفاده کن. یک فایل برات پیوست می کنم فکر کنم به کارت بیاد. menu.Initialize("gh",Me,50%x,False,a,Colors.RGB(184,163,0),b,1,Colors.Black) در قسمت کلاس test در menu.Initialize این قسمت false برای از چپ باز شدنش اگر True باشه از چپ اگز false باشه از راست امید وارم به کارت بیاد pass:basic4android.org sidemenubar ex.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اقای شاکی کاش می شدهمون سورس ( http://answercenter.ir/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=660) که اقا حسین دادن رو بررسی می کردید و توضیح میدادید که چطور میتونم منو رو از راست باز کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ 3 - توی بخش Sub Activity_KeyPress زیر خط سوم بالای دو تا End If این رو اضافه کن Return True 4 - اگه منظورت ایکون های داخل خود اسلاید منو هستش که باید از فونت icofont استفاده کنی و دانلودش کنی و توی ورد ببینی کدوم ایکون مد نظرت هستش و اسمش رو بنویس مثلا s با S فرق می کنه اگه میشه در باره این بیشتر توضیح بدید که با این فونت چطور ایکون هارو تغییر بدم و .. ممنون می شم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ این کد برا اینه که وقتیدکمه برگشت گوشی زده میشاز برنامه خارج نش بلکه دوباره همون اکتیویتی رو بازسازی من ینی از اول بیاره البته نمدونم اینجا کار میکنه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ این کد برا اینه که وقتیدکمه برگشت گوشی زده میشاز برنامه خارج نش بلکه دوباره همون اکتیویتی رو بازسازی من ینی از اول بیاره البته نمدونم اینجا کار میکنه یا نه منظورم اون نبود درباره icofont گفتم الان من این فونت رو گیر اوردم ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من از هر اسلاید منویی استفاده کردم دچار مشکل میشه لطفا یکی یه اسلاید منو سالم برای قرار بده خواهشا یکی قرار بده بفرمایید البته ببخشید پیوست نمیتونم بکنم مشکل داره slide menu.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید البته ببخشید پیوست نمیتونم بکنم مشکل داره اسلاید منو ضمن تشکر از شما دوست عزیز ولی این کد اصلا یه درد من نخورد چون چیزی ازش سر در نیاوردم و بند اصلا اهل کپی و پست کردن نیستم اگه اسلاید منویی دیکری دارید لطفا برام بذاریدش تشکر دوباره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خوب دوست عزیز ساخت اسلاید منو کمی سخته و کدهاش هم زیاده . باید کدها رو بررسی کنید و یاد بگیرید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اگه میشه در باره این بیشتر توضیح بدید که با این فونت چطور ایکون هارو تغییر بدم و .. ممنون می شم. فونت رو دانلود کردی !!! بذارش توی فونت های سیستم بعدش ورد رو باز کن اسم فونت رو بزن توی بخش فونت ها که می شه Heydings Icons بعدش هم صفحه کلیدت رو بذار روی زبان انگلیسی تایپ کن باید بجای نوشته ایکون بیاره مثلا من اینجا یه بار q و یه بار Q زدم که می بینی ایکون ها رو میاره بعدش برو توی کدهای برنامه و کد ایکونت رو بده به برنامه مثلا lvMenu.AddTwoLines2(" درباره ما","i",7) که ما i رو عوض می کنیم و به جاش q میذاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ الان این اسلاید منویی که دوستمون براتون گذاشتن خیلی عالیه که . کامل هم هست . شما فقط اسم آیتم ها رو عوض کنی کافیه . ببینید اون کدهایی که توی code module هست رو به همون شکل کپی کن و کاری بهشون نداشته باش چون خوندشون فکر میکنم براتون مشکل باشه . اما اون کدهایی که توی اکتیویتی اول هست رو بررسی کن خودت متوجه میشی که چکار کنی . هر جاشو متوجه نشدی بپرس . برات توضیح میدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من از هر اسلاید منویی استفاده کردم دچار مشکل میشه لطفا یکی یه اسلاید منو سالم برای قرار بده خواهشا یکی قرار بده اینم لینک بدون مشکل کار میکنه . اسلاید منو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اگه بخوام کدی رو واسه ایتم اول که value 1 هست بنویسم که با زدنش اکتیویتی x اجرا بشه باید چه کدی رو بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
سلام
دوستان من از هر اسلاید منویی استفاده کردم دچار مشکل میشه لطفا یکی یه اسلاید منو سالم برای قرار بده
خواهشا یکی قرار بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.