bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اساتید دیروز حین کار با بیسیک بعد چندین بار اتصال به مشکل B4A version 4.30 Parsing code. 0.05 Compiling code. 0.23 ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. 0.03 Generating R file. 0.14 Compiling generated Java code. 1.45 Convert byte code - optimized dex. 0.88 Packaging files. 0.92 Copying libraries resources 0.37 Found 16 resource files. Signing package file (debug key). 1.29 ZipAlign file. 0.36 Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/book.apk Failure [INSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE] pkg: /data/local/tmp/book.apk Restarting ADB Server may solve this problem. Tools - Restart ADB Server. Device serial: 127.0.0.1:5558 برخوردم که با Reset Adb server هم اکی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه یا تجربشو نداشته از اساتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eghmaa 71 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ حافظه داخلی امولاتورتون کافی نیست .. چند تا ازبرنامه های نصب شده رو حذف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ با نصب مجدد حل شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم میگه adb مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ همه چی درست بود یهویی اینجوری شد مشکل داشت ک 2 ثانیه قبلش اجرا نمیشد با ریست سرور هم اکی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ راستش خودم هم چیزی نمیدونم متن رو ترجمه کردم میگه مشکل از adb هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ راستش خودم هم چیزی نمیدونم متن رو ترجمه کردم میگه مشکل از adb هست خخخ ممنونم نیاز به ترجمه نبود خخخ خودم زبانم فوله منتهی دقیق نمیدونم چه مرگشه گفتم شاید یکی تجربه حلشو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ چه برنامه ای داری میسازی؟ آنلاین هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ چه برنامه ای داری میسازی؟ آنلاین هست؟ هم انلاینه هم افلاین قابلیت اپدیت از سرور داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ پس داری برنامه پیامکی میسازی :ph34r: موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
سلام اساتید
دیروز حین کار با بیسیک بعد چندین بار اتصال به مشکل
برخوردم که با Reset Adb server هم اکی نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.