امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ سلام، من چطوری میتونم یک اسپلش شناور بسازم؟ مثلا وقتی کاربر روی برنامه میزنه اول یک ایمیج ویوی مربع توی صفحه «برنامه ها» نمایش داده بشه بعد تمام صفحه بشه. بخوام مثال بزنم مثل خود b4a که باز می کنی اول وسط صفحه مینویسیه B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ پس زمینه اکتیویتی رو ترنسپرنت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۰ در 3 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : سلام، من چطوری میتونم یک اسپلش شناور بسازم؟ مثلا وقتی کاربر روی برنامه میزنه اول یک ایمیج ویوی مربع توی صفحه «برنامه ها» نمایش داده بشه بعد تمام صفحه بشه. بخوام مثال بزنم مثل خود b4a که باز می کنی اول وسط صفحه مینویسیه B4A با سلام قبلا در انجمن بحث شده بود... SetActivityAttribute(Main,android:theme,"@android:style/Theme.Translucent") 'تغییرمانیفست برای تغییر تم اکتیویتی درصفحه اول یعنی صفحه اسپلش _______________________________ Activity.Color=Colors.Transparent Activity.LoadLayout("SPlash.bal") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام،
من چطوری میتونم یک اسپلش شناور بسازم؟ مثلا وقتی کاربر روی برنامه میزنه اول یک ایمیج ویوی مربع توی صفحه «برنامه ها» نمایش داده بشه بعد تمام صفحه بشه.
بخوام مثال بزنم مثل خود b4a که باز می کنی اول وسط صفحه مینویسیه B4A
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.