esmaeil57 64 ارسال شده در 20 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام کسی میدونه در بیسیک اندروید زمانی که در حال سرچ بلوتوث هستیم با چه دستوری میشه کنسل کرد؟ ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 20 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام عزیز من تا حالا با بلوتوث کار نکردم اگه مشکلی نداره سورس رو بزار تا ببینم میتونم پیدا کنم راحی واسه کنسل کردن سرچش اگه امکان داره سورس رو بزار در غیره این صورت منتظر جواب دوستان بمون موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 esmaeil57 64 ارسال شده در 21 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام آقا آرمین سورس همونی هست که آقای ایزدی عزیز در پاسخ به آقای قبادی گذاشتن توی سایت (چت با بلوتوث). البته مشکل زیاد داره که من هم در پاسخ به همون تاپیک و در جواب آقای ایزدی نوشتم اگه ممکنه لطف کنید شما هم بخونید ببینید راه حلی به ذهنتون میرسه. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 چشم من درگیره دانشگاه بودم یه سری از تاپیک هارو ندیدم نگاه میکنم اگه تونستم روششو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 esmaeil57 64 ارسال شده در 21 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام لطفا خصوصیتون هم چک کنید. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 همینطور که برای شروع Search از StartDiscovery استفاده میکنید برای متوقف کردن هم از CancelDiscovery استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 esmaeil57 64 ارسال شده در 21 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام آقای ایزدی عزیز من با دریافت پیام مشکل دارم نمیدونم آخرش چکار کنم. غیر از اون دستوراتی که توی سورس هست چه روش دیگه ای میشه استفاده کرد؟ ممنون از پاسخگویی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام
کسی میدونه در بیسیک اندروید زمانی که در حال سرچ بلوتوث هستیم با چه دستوری میشه کنسل کرد؟
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده