member 13 ارسال شده در 20 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام خسته نباشید لیستی که از دیتابیس در علاقه مندی ها ایجاد میشود چجوری به اچ تی ام ال مورد نظر میرسد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 20 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام به انجمن خوش امدید من دقیق متوجه نشدم!دیتابیس رو به اچ تی ام ال میخای تبدیل کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 20 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 من در صفحه خود یه لیست ویو دارم که لیست ویوی من متصل به بانک اطلاعاتیه که توی این بانک چند تا فایل اچ تی ام ال وجود دارد لیست علاقعه مندیها برای لیست ویو درست کردم که با کلیک برروی هر ایتم به علاقه مندی من اضافه میشود من اگر ایتم دوم رو به صفحه علاقه مندیها بفرستم با کلیک برروی این ایتم میخواهم در صفحه علاقه مندیها html.2 باز شود ولی برا من html.1 باز میشود چرا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2014 اگه میشه سورس رو بزارین تا ببینم...آخه دقیق مشخص نیست حتما یه جایی رو اشتباه رفتین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 21 دی، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام خسته نباشید سورسمو براتون ایمیل کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام خسته نباشید
لیستی که از دیتابیس در علاقه مندی ها ایجاد میشود چجوری به اچ تی ام ال مورد نظر میرسد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده