رفتن به مطلب
  • 0

ایجاد فولدر در هاست


Tile Soft

سوال

سلام وقت بخیر.

میخواستم بدونم آیا امکان این هست وقتی کاربر داخل برنامه نام خودش رو وارد میکنه و روی کلید میزنه، بشه فولدری با همون اسم در هاست ایجاد کرد؟
من قبلا داخل انجمن نحوه آپلود فایل در هاست رو خوندم اما نحوه ایجاد فولدر در هاست یا آپلود فولدر رو نتونستم پیدا کنم.

 

ممنونم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام کافیه اسم کاربر را بفرستی با post یا get به فایل php و اونجا با کد زیر یه پوشه بسازی براش

j.PostString("http://.../getdata.php", "name1="&edt.Text)
#---------------------------------
<?php
$nm=$_POST['name1'];
mkdir($nm);
?>

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...