alii 61 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چجوری تو دیتابیس عکس بزارم واسه متنم؟؟؟ مثلا ده تا متن دارم که واسه هر متن عکس مورد نظر رو بزارم؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ Activity.LoadLayout("Layout1") File.Copy(File.DirAssets,"data2.db",File.DirInternal,"data2.db") sql1.Initialize(File.DirInternal,"data2.db",False) crs=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tab1") Dim bit1 As Bitmap bit1.Initialize("") bit1=crs.GetBlob("img") ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(crs.GetString("ti"),crs.GetString("mat"),bit1) نمی تونم عکس یکه توی دیتا بیس گذاشم را بیارم توی برنامه خطا میده ـتوی بخش اینشیالایز بیت 1 چی بنویسیم که بتونه توی مد لیست ویو مطابقت باهاش داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ ذخیره و باریابی عکس در دیتابیس - ســـورس کـــدهـا - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedme 2 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ با عرض سلام من اومدم آموزش آقای اقبالی در مورد ایجاد کتاب رو تهیه کردم ولی متاسفانه اموزشی درباره نحوه قرار دادن عکس در متن نداشت حالا من سعی کردم به کمک مطالب این تاپیک و کتابخونه فراخوانی که معرفی کردین عکس به مطالب اضافه کنم ومطابق شکل در اکتیویتی khandandastan عمل کردم ولی موقع اجرا خطا میده. ممنون میشم کمکم کنین واقعا گیرم. راستی خطایی که میده به این شکله: an error has occurred in sub:khandandastan_activity_create (java line:370) android.database.sqlite.SQLite Exeption:near "کوتاه" :syntax error (code)1) while compiling:select*from book where Name= داستان کوتاه سنگ ثروت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان مشکل من اینجاست که من یه سری عکسا دارم که هر یدونش مربوط میشه به یکی از متن هام که از دیتابیس میگیرم حالا چجوری برنامم کد نویسی کنم که وقتی کاربر روی لیست مورد نظر کلیک کرد عکس مخصوص متنم نشون بده ؟ لطفا راهنماییم کنیدممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام علی اقا من تا شب انشااله نسخه جدید کتاخونه فراخوانی رو قرار میدم میتونید باهاش عکس هم فراخوانی کنید و مثلا بذارید بالای صفجه بعد متن رو فراخوانی کنید پایینش مثلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ توی لیست ویو باید مقدار برگشتی یا Return Value بدید که خالا میتونید مقدار آیدی فیلد و بدید و با کلیک روی آیتم با کوئری SELECT بیایید به وسیله WHERE عکسو بگیرید ( عکس همون فیلد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام علی اقا من تا شب انشااله نسخه جدید کتاخونه فراخوانی رو قرار میدم میتونید باهاش عکس هم فراخوانی کنید و مثلا بذارید بالای صفجه بعد متن رو فراخوانی کنید پایینش مثلا اگه لطف کنید که ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ توی لیست ویو باید مقدار برگشتی یا Return Value بدید که خالا میتونید مقدار آیدی فیلد و بدید و با کلیک روی آیتم با کوئری SELECT بیایید به وسیله WHERE عکسو بگیرید ( عکس همون فیلد) اگه میشه با کد توضیح بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ Sub namayesh (id As String) As Bitmap sandvich.cur=sandvich.SQL1.ExecQuery("SELECT aks FROM mytable WHERE id='"& sandvich.cur.GetInt("id") & "'") sandvich.cur.Position=0 Dim bytes () As Byte bytes=sandvich.cur.GetBlob("aks") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,1000) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub من این کد نوشتم نمیدونم درسته یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اگه لطف کنید که ممنون میشم اگه میشه با کد توضیح بدید لطفا دوست عزیز اسپم ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ هم میتونید اون فیلد دیتابیس را از نوع BLOB تعریف کنید همم میتونید عکس هارو کنار برنامه بریزید و فقط اسم فایل را در فیلد دیتابیستون بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ هم میتونید اون فیلد دیتابیس را از نوع BLOB تعریف کنید همم میتونید عکس هارو کنار برنامه بریزید و فقط اسم فایل را در فیلد دیتابیستون بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ هم میتونید اون فیلد دیتابیس را از نوع BLOB تعریف کنید همم میتونید عکس هارو کنار برنامه بریزید و فقط اسم فایل را در فیلد دیتابیستون بنویسید سلام من هم میخوام این کارو کنم متوجه نشدم! سورس یا آموزش تصویری هست که ازش بهره ببریم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه آموزش تو فروشگاه فک کنم دیده بودم که متاسفانه فعلا مشکل داره یه دونه هم تو سایت کویک لرن بود(باید بگردید تو سایتشون(فکر کنم باید دنبال تنظیم متن و عکس یا تصویر ....بگردید)) اگرم اینکه اون عکس بین متن باشه براتون مهم نیستو فقط میخواین تصویر رو از دیتابیس بگیرید، اگه عمری باشه فردا نسخه جدید کتابخونه رو قرار میدم که میشه باهاش عکس هم فراخوانی کردم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این تایپک رو ببینید Farakhani 2 با این کتابخونه همونجور که تو آموزش هست ، میتونید هم عکس و هم متن رو در یک صفحه داشته باشید(البته اونجوری نیست که مثلا یه عکس وسط متنتون داشته باشید، لیبل و عکس جدا از هم هستند) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alii 61
سلام دوستان
چجوری تو دیتابیس عکس بزارم واسه متنم؟؟؟
مثلا ده تا متن دارم که واسه هر متن عکس مورد نظر رو بزارم؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.