رفتن به مطلب
  • 0

آموزش پرداخت درون برنامه ای در بازار


alione
 اشتراک گذاری

سوال

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ایا از دوستان کسی آموزشی برای پرداخت درون برنامه ای برای basic4android دارد ممنون میشم اطلاعا رسانی کنید با تشکر

  • پسندیدن 2
  • تشکر 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

  • 0

سلام و خوش اومدید

برای این کار احتیاج به هیچ کار سختی نیست فقط یه لایبرری هست که بازار داره باید بخری و توضیحاته استفادشم خوده بازار گفته

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

فکر کنم دو تا فیلم آموزش در این مورد توی سیستم ام داشته باشم آماده . فعلا برم 2-3 صفحه دیگه ترجمه کنم بعدش فرصت شد حتما میزارم آموزش رو ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

بعضی از برنامه ها مستقیم میرن به درگاه بانک (مثلا ملت) کسی نمیدونه چطور میشه این کارو کرد

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

از طریق USSD امکان پذیره .

در اولین فرصت آموزش داده میشه . همینجوری هم نیست . شما باید در یکی از شبکه های پرداخت موبایلی مثلا FlyNet.IR عضو بشید ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام دوستان عزیز

بالاخره پس از چندی زحمت گروه رزمشکی موفق به ساخت کتابخانه درون پرداخت بازار برای بیسیک فور اندروید شد

شما میتویند از اینجا خریداری کنید کتابخانه را به همراه یک مثال:

ارسال میشه به مدیریت لینک سایت

در ضمن من لینک اموزش ساحت کتابخانه را هم در اینجا قرار میدهم.

البته این لینک یکمی میتونه بهتون کمک کنه.

http://www.basic4ppc.com/android/forum/t...roid.6810/

لطفا قانون کپی پیس را رعایت کنید

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
Alireza Khoram مهمان
بعضی از برنامه ها مستقیم میرن به درگاه بانک (مثلا ملت) کسی نمیدونه چطور میشه این کارو کرد

آره میشه شما باید برید تو یکی از بانک های غضو شبکه ی شتاب ثبت نام کنید بعداز ثبت نام در گاه های مختلف با لینک های مختلف مختص شما در اختیارتون قرار میگیره شما میتونید مثلا یه نوشته خرید تو برنامه قرار بدی هنگامی که

کاربر روش کلید کنه منتقل میشه به یه درگاه پرداخت وجه و پس از پرداخت یه شماره پیگیری به کاربر داده میشه و صفحه بسته میشه کاربر بر میگرده به صفحه ای که قبلا دراون حضور داشته با این تفاوت مثلا اگه برنامه لایسنس باشه با وارد کردن کد پیگیری برنامه به حالت اصلی تبدیل می شود.

لازم به ذکراست که درگاه بانک تو سرور اون بانک قرار داره و امنت بالایی داره ومیشه کاملا مطئن شد از لحاظ امنیتی.

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
سلام دوستان عزیز

بالاخره پس از چندی زحمت گروه رزمشکی موفق به ساخت کتابخانه درون پرداخت بازار برای بیسیک فور اندروید شد

شما میتویند از اینجا خریداری کنید کتابخانه را به همراه یک مثال:

ارسال میشه به مدیریت لینک سایت

در ضمن من لینک اموزش ساحت کتابخانه را هم در اینجا قرار میدهم.

البته این لینک یکمی میتونه بهتون کمک کنه.

http://www.basic4ppc.com/android/forum/t...roid.6810/

لطفا قانون کپی پیس را رعایت کنید

با تشکر

سلام و ممنون بخاطر پاسخ خوبتون.

لینک فکر کنم مشکل داره . اگه میشه لینک رو به صورت کد قرار بدید یا هم که نوشته رو لینک کنید

تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
سلام و ممنون بخاطر پاسخ خوبتون.

لینک فکر کنم مشکل داره . اگه میشه لینک رو به صورت کد قرار بدید یا هم که نوشته رو لینک کنید

تشکر

لینک مشکل داره

Basic4android Community - Error

The requested page could not be found.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
آرمین رمضانی لینک کتابخونه بازار رو بده. اینم گذاشتن واس فروش. چقدر بازار در فکر خودشه*خنده*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

با سلام

دوستان ميشه يك آموزش واسه درون پرداخت بزاريد

مثلا يك سورس باشه كه وقتي كاربر روي مطالب كتاب كليك مي كنه يك پيغام بنويسه بگه شما بايد نسخه پيشرفته رو بخريد و وقتي خريد نسخه به كامل تبديل شه و پيغام حذف شه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

دوستان عزیز کتابخونه حق کپی رایت داره و نمیتونیم تو انجمن قرار بدیم لطفا دیگه درخواست نکنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

کسی از دوستان داره پ خ کنه برام لطفا*باکلاس*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام خدمت دوستان

من در برنامم تعریف کردم که بعد از پرداخت صحیح یک فایل تکست ایجاد کنه

حالا با این کد میخوام به باتون بگم اگه فایل فلان بود برو به اکتیوتیه مربوطه اگر نبود برو به اکتیویتیه پرداخت اما در تلفن ارور میده

  If File.ReadString(File.DirInternal,"payok.txt") =True Then
StartActivity("a2")
Else
StartActivity("p1")
End If

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...