alione 14 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ایا از دوستان کسی آموزشی برای پرداخت درون برنامه ای برای basic4android دارد ممنون میشم اطلاعا رسانی کنید با تشکر 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 سلام و خوش اومدید برای این کار احتیاج به هیچ کار سختی نیست فقط یه لایبرری هست که بازار داره باید بخری و توضیحاته استفادشم خوده بازار گفته موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 فکر کنم دو تا فیلم آموزش در این مورد توی سیستم ام داشته باشم آماده . فعلا برم 2-3 صفحه دیگه ترجمه کنم بعدش فرصت شد حتما میزارم آموزش رو ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ghmasoud 14 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 بعضی از برنامه ها مستقیم میرن به درگاه بانک (مثلا ملت) کسی نمیدونه چطور میشه این کارو کرد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 از طریق USSD امکان پذیره . در اولین فرصت آموزش داده میشه . همینجوری هم نیست . شما باید در یکی از شبکه های پرداخت موبایلی مثلا FlyNet.IR عضو بشید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 m.rozemeshki 10 ارسال شده در 24 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2014 سلام دوستان عزیز بالاخره پس از چندی زحمت گروه رزمشکی موفق به ساخت کتابخانه درون پرداخت بازار برای بیسیک فور اندروید شد شما میتویند از اینجا خریداری کنید کتابخانه را به همراه یک مثال: ارسال میشه به مدیریت لینک سایت در ضمن من لینک اموزش ساحت کتابخانه را هم در اینجا قرار میدهم. البته این لینک یکمی میتونه بهتون کمک کنه. http://www.basic4ppc.com/android/forum/t...roid.6810/ لطفا قانون کپی پیس را رعایت کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 24 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2014 بعضی از برنامه ها مستقیم میرن به درگاه بانک (مثلا ملت) کسی نمیدونه چطور میشه این کارو کرد آره میشه شما باید برید تو یکی از بانک های غضو شبکه ی شتاب ثبت نام کنید بعداز ثبت نام در گاه های مختلف با لینک های مختلف مختص شما در اختیارتون قرار میگیره شما میتونید مثلا یه نوشته خرید تو برنامه قرار بدی هنگامی که کاربر روش کلید کنه منتقل میشه به یه درگاه پرداخت وجه و پس از پرداخت یه شماره پیگیری به کاربر داده میشه و صفحه بسته میشه کاربر بر میگرده به صفحه ای که قبلا دراون حضور داشته با این تفاوت مثلا اگه برنامه لایسنس باشه با وارد کردن کد پیگیری برنامه به حالت اصلی تبدیل می شود. لازم به ذکراست که درگاه بانک تو سرور اون بانک قرار داره و امنت بالایی داره ومیشه کاملا مطئن شد از لحاظ امنیتی. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 24 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2014 سلام دوستان عزیزبالاخره پس از چندی زحمت گروه رزمشکی موفق به ساخت کتابخانه درون پرداخت بازار برای بیسیک فور اندروید شد شما میتویند از اینجا خریداری کنید کتابخانه را به همراه یک مثال: ارسال میشه به مدیریت لینک سایت در ضمن من لینک اموزش ساحت کتابخانه را هم در اینجا قرار میدهم. البته این لینک یکمی میتونه بهتون کمک کنه. http://www.basic4ppc.com/android/forum/t...roid.6810/ لطفا قانون کپی پیس را رعایت کنید با تشکر سلام و ممنون بخاطر پاسخ خوبتون. لینک فکر کنم مشکل داره . اگه میشه لینک رو به صورت کد قرار بدید یا هم که نوشته رو لینک کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 kh11 22 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2014 سلام و ممنون بخاطر پاسخ خوبتون.لینک فکر کنم مشکل داره . اگه میشه لینک رو به صورت کد قرار بدید یا هم که نوشته رو لینک کنید تشکر لینک مشکل داره Basic4android Community - Error The requested page could not be found. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajjad3011 29 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2014 m.rozemeshki لینک خرابه که *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 King of power 11 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2014 http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/java-creating-libraries-for-basic4android.6810/ فکر کنم این باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajjad3011 29 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2014 واسه مای کت یا کندو یا ایران اپس چی؟ واسه اونا همچین چیزی نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajjad3011 29 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2014 آرمین رمضانی لینک کتابخونه بازار رو بده. اینم گذاشتن واس فروش. چقدر بازار در فکر خودشه*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 farazsh 10 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2015 با سلام دوستان ميشه يك آموزش واسه درون پرداخت بزاريد مثلا يك سورس باشه كه وقتي كاربر روي مطالب كتاب كليك مي كنه يك پيغام بنويسه بگه شما بايد نسخه پيشرفته رو بخريد و وقتي خريد نسخه به كامل تبديل شه و پيغام حذف شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 malip 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 سلام آقا این دو روز تموم نشد*شرمسار**زبونک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 دوستان عزیز کتابخونه حق کپی رایت داره و نمیتونیم تو انجمن قرار بدیم لطفا دیگه درخواست نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 کسی از دوستان داره پ خ کنه برام لطفا*باکلاس* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 کیوان حسینی 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 لینک خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 milad19 113 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 سلام خدمت دوستان من در برنامم تعریف کردم که بعد از پرداخت صحیح یک فایل تکست ایجاد کنه حالا با این کد میخوام به باتون بگم اگه فایل فلان بود برو به اکتیوتیه مربوطه اگر نبود برو به اکتیویتیه پرداخت اما در تلفن ارور میده If File.ReadString(File.DirInternal,"payok.txt") =True Then StartActivity("a2") Else StartActivity("p1") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 milad19 113 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 دوستان مشکلم رفع شد*قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 shahab.msb 326 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 من کتابخونه رو دارم هر کی میخواد بگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alione 14
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ایا از دوستان کسی آموزشی برای پرداخت درون برنامه ای برای basic4android دارد ممنون میشم اطلاعا رسانی کنید با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده