Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان سریع عرض میکنم خدمتتون و بقیه کار ها با شما بزرگواران 1. بسیار پیش اومده که دوستان مشکل در انیمیشن ابتدایی نرم افزار یعنی زمان باز شدن از بالا سمت چپ داشتن خوب شما کتابخانه انیمیشن رو تیک بزنید سپس کد زیر رو هرجور دوست دارید ویرایش کنید Dim btnanim As Animation Activity.LoadLayout("layout") btnanim.InitializeScaleCenter("", 0,0,1,1, Activity) btnanim.Duration = 500 btnanim.Start(Activity) خوب در خصوص انیمیشن بین اکتیویتی ها باید از فایل XML استفاده کنید که باید در آدرس Objects\res\anim ایجاد کنید و حتما تاکید میکنم حتما باید ReadOnly کنیدشون و با کد زیر فراخوانی کنید StartActivity(aaa) SetAnimation("file1", "file4") Sub SetAnimation(InAnimation As String, OutAnimation As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim In, out As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") In = r.GetStaticField(package & ".R$anim", InAnimation) out = r.GetStaticField(package & ".R$anim", OutAnimation) r.Target = r.GetActivity r.RunMethod4("overridePendingTransition", Array As Object(In, out), Array As String("java.lang.int", "java.lang.int")) End Sub خوب اینم کد های پایه XML file1 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <translate xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXDelta="0%" android:toXDelta="100%" /> File 2 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <translate xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXDelta="-100%" android:toXDelta="0%" /> File 3 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <translate xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXDelta="100%" android:toXDelta="0%" /> File 4 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <translate xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXDelta="0%" android:toXDelta="-100%" /> دوستان بنده خیلی خیلی درگیر چند پروژه بزرگم به زودی با آموزش های قدرتمند بر میگردم فراموش نکنید این فقط ماهیگیری بود خودتون تلاش کنید مشکل بود بکید سورس بذارم در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه بخوایم اکتیویتی بجای اینکه از یه طرف به طرف دیگه بره محو بشه باید چیکار کنیم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه بخوایم اکتیویتی بجای اینکه از یه طرف به طرف دیگه بره محو بشه باید چیکار کنیم؟؟؟ Dim an1 As AnimationPlus an1.InitializeAlpha("a1",0,1) an1.PersistAfter = True an1.Duration=2500 an1.Start(activityname) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دوستان برای اینکه بتونم بعد از اعمال انیمیشن روی یک ایمیج ویو میخوام بهش بگم بره به یه اکتیویتی دیگه باید چیکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ در رویداد Animation Complete یا Ended یادم نیست دقیق از اون متغیر انیمیشن باید کدهاتون رو بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ عزیزان برای اینکه بخوام سرعت اجرا شدن اکتیویتی رو کم کنم باید چیکار کنم؟قبلا انجام دادم ولی الان به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ دوستان برای اینکه بتونم بعد از اعمال انیمیشن روی یک ایمیج ویو میخوام بهش بگم بره به یه اکتیویتی دیگه باید چیکار کنم؟؟؟ Sub b1_AnimationEnd کار مورد نظر بعد از اتمام انیمیشن End Sub b1 اسم رویدادی هست که برای انیمیشن تعریف کردیم. مثلا اگه گفته باشیم an1.InitializeAlpha("a1",0,1) بیاید به جای b1 توی کد بالا بنویسیم a1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک قدیمی رو میارم بالا اگر بخام انیمیشن اکتیویتی هم محو بشه هم از سمت راست به چپ چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک قدیمی رو میارم بالا اگر بخام انیمیشن اکتیویتی هم محو بشه هم از سمت راست به چپ چه کار کنم؟ کسی نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک قدیمی رو میارم بالا اگر بخام انیمیشن اکتیویتی هم محو بشه هم از سمت راست به چپ چه کار کنم؟ کسی نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ بخدا توضیحات خیلی کمه من که تجربه ای ندارم هیچی متوجه نمیشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ الان دقیقا کجاشو متوجه نشدی ببنید کدهای که تو پست اول هستو تو ادیتور مثل نوت پد کپی کن مثلا اولی نوشته به اسم file1 تو نوت پد اولیو کپی کن و برای ذخیره کردنش اسمش file1.xml سیو کن والی آخر بعد تو پوشه آبجکت و بعد تو res یه پوشه به اسم anim ایجاد کن اگر بود که هیچ (در ضمن فایل های xml حتما باید رد آنلی باشه وگرنه خطا میده ) مابقی توضیحات تو پست اول هست Objects\res\anim لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ الان دقیقا کجاشو متوجه نشدی ببنید کدهای که تو پست اول هستو تو ادیتور مثل نوت پد کپی کن مثلا اولی نوشته به اسم file1 تو نوت پد اولیو کپی کن و برای ذخیره کردنش اسمش file1.xml سیو کن والی آخر بعد تو پوشه آبجکت و بعد تو res یه پوشه به اسم anim ایجاد کن اگر بود که هیچ (در ضمن فایل های xml حتما باید رد آنلی باشه وگرنه خطا میده ) مابقی توضیحات تو پست اول هست Objects\res\anim تواین خط بهم اخطار مید In = r.GetStaticField(package & ".R$anim", InAnimation) out = r.GetStaticField(package & ".R$anim", OutAnimation) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ الان تو این تاپیک برو سورس دانلود و استفاده کن شاید جای رو اشتباه میری (من همین الان تست کردم مشکلی نداشت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ الان تو این تاپیک برو سورس دانلود و استفاده کن شاید جای رو اشتباه میری (من همین الان تست کردم مشکلی نداشت) واقعا دستت درد نکنه.فوق العاده ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MasterMind 3 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من از این آموزش استفاده کردم انیمیشن هم اجرا میشه اما تا انیمیشن تموم نشه، لی اوت اکتیویتی بعدی لود نمیشه، که جالب نیست چجوری میشه موقع اجرای انیمشن لی اوت رو لود کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سینا پارکور 3 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ سلام میشه نمونه سورس کامل بزارید برای دانلود.یا اگه بقیه دارن بزارن مرسی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/10/28, 11:07:56، سینا پارکور گفته است : سلام میشه نمونه سورس کامل بزارید برای دانلود.یا اگه بقیه دارن بزارن مرسی خیلی ممنون در در 1394/09/13, 12:42:27، dftbayat گفته است : الان تو این تاپیک برو سورس دانلود و استفاده کن شاید جای رو اشتباه میری (من همین الان تست کردم مشکلی نداشت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ در در 1394/04/08, 20:01:43، Nemesis گفته است : Dim an1 As AnimationPlus an1.InitializeAlpha("a1",0,1) an1.PersistAfter = True an1.Duration=2500 an1.Start(activityname) من این کد رو نوشتم. اما بهم خطا داد از آخرین خطش. به جای activityname باید اکتیویتی مبدا رو بنویسم یا اکتیویتی مقصد? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.