shaki 76 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ درود بر همه اساتید می دونم سوالم کاملا مبتدی و از اونجا که سرچ انجمن با مشکل مواجه است نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم دوستان من یک اکتیویتی دارم که داخلش چند عکس است که به وسیله پنل به نمایش در میاد حالا می خوام به وسیله رویداد Sub ImageView1_Click وقتی روی عکس کلیک می شه خود عکس بزرگ شه داخل همون اکتیویتی ممنون می شم کمکم کنید مثل همیشه پیشاپیش از کمکتون ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shaki 76 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس ممنون از لطفتون مشکل من کماکان پا بر جاست s1 = cur1.GetString("image1")&".jpg" این دستور برای چیست و cur1 کجا مقدار دهی مش شود؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس ممنون از لطفتون مشکل من کماکان پا بر جاست s1 = cur1.GetString("image1")&".jpg" این دستور برای چیست و cur1 کجا مقدار دهی مش شود؟؟ درود جناب این یعنی عکس رو از دیتابیس گرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ببینید اصلا نیازی نیست عینن شما همین کدهارو استفاده کنید من چون نام تصاویر رو از دیتا بیس میگرفتم از این کد استفاده کردم شما می تونی مسقیم اسم عکس رو بدین dim s1 as string Dim bit1 As Bitmap "s1 = "nameimag.jpg (bit1.initialize(File.DirAssets,s1 ImageView1.Bitmap=bit1 و بعد هم تنظیمات تصویر رو قرار می دهید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ موقعی که عکس هارو دارید لود میکنید توی مولتی پنل برای هر عکس یه تگ دادید دیگه؟ که بشه باهاش عکس مروبط به همون کلیک شده رو لود کرد تو پنل بزرگ تر. چیز ساده ای هست،میتونید یه پنل بزرگ تر بذارید روی همون اسکرول ویو و visible اش رو false کنید و برای نمایش دادن هم ، True کنید و عکس مربوطه رو توش لود کنید. بجای پنل از imageview هم میتونید استفاده کتید. یعنی درکل اینجوری میشه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من قبلا توی کی از برنامه هام این کد نوشتم وقتی روی یک عکس کلیک میکنی بزرگ میشه در سایز اصلی و اندازه صفحه گوشی اگر هم گوشی رو بچرخونی بازم باتوجه به ابعاد اصلی تغییر سایز میده البته باید یکم بررسی کنی تا ازش سر در بیاری خودم الان وقت توضیح ندارم . یه سری از کدا اضافی من دیگه حذف نکردم در برنامه خودم کاربرد داشت فکنم کد پنل ها باشه شما خودت بررسی کن اون قسمتی رو که لازم داری استفاده کن . Sub ImageView1_Click '-------------------------------- Panel2.Visible=False Panel3.Visible=False Back.Visible=False ImageView2.Visible=False ImageView3.Visible=False Panel1.Visible=False Btnlik.Visible=False BtnEshterak.Visible=False LabelMatn.Visible=False LabelFasl.Visible=False save.Visible=True Panel1.Color = Colors.RGB(60,60,60) Btnhazf.Visible=True '---------------------------------- Dim s1 As String Dim bit1 As Bitmap s1 = cur1.GetString("image1")&".jpg" bit1.initialize(File.DirAssets,s1) ImageView1.Bitmap=bit1 Dim inth,intw,intx,inty As Double '------------------------------------------------- Dim gw,gh As Double gw=bit1.Width *2 gh=bit1.Height*2 If gh > 100%y Then inth =gh / 100 inty =100%y / inth intw =gw / 100 intx = intw * inty '-------------------------- If intx < 100%x Then ImageView1.Width = intx ImageView1.Height = 100%y ImageView1.Left=(100%x-intx)/2 ImageView1.Top=0%y Else intw =gw / 100 intx =100%x / intw inth =gh / 100 inty = inth * intx ImageView1.Width=100%x ImageView1.Height=inty ImageView1.Left=0%x ImageView1.Top=(100%y-inty)/2 End If '-------------------------- Else If gw > 100%x Then intw =gw / 100 intx =100%x / intw inth =gh / 100 inty = inth * intx ImageView1.Width=100%x ImageView1.Height=inty ImageView1.Left=0%x ImageView1.Top=(100%y-inty)/2 Else ImageView1.Height = gh ImageView1.Width = gw ImageView1.Left=(100%x-gw)/2 ImageView1.Top=(100%y-gh)/2 End If '------------------------------------------------- End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shaki 76
درود بر همه اساتید
می دونم سوالم کاملا مبتدی و از اونجا که سرچ انجمن با مشکل مواجه است نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
دوستان من یک اکتیویتی دارم که داخلش چند عکس است که به وسیله پنل به نمایش در میاد
حالا می خوام به وسیله رویداد
وقتی روی عکس کلیک می شه خود عکس بزرگ شه داخل همون اکتیویتی ممنون می شم کمکم کنید مثل همیشه پیشاپیش از کمکتون ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.