majid08 266 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه کتاب دارم از چنتا قسمت تشکیل شده که هر قسمت یه دیتابیس جدا میخاد من وقتی هر قسمت رو براش یه دیتابیس درست میکنم درسته یعنی برای هر قسمت مثلا fasl1db // fasl2.db اینطوری درست میکنم حله ولی وقتی میام یک دیتابیس با چنتا تیبل درست میکنم که هر تیبل رو بدم به یک قسمت یه اخطار میده عکس گرفتن کمک کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ همون Int بزار. میگم متغیر fasl1 رو از نوع Object کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ همون Int بزار. میگم متغیر fasl1 رو از نوع Object کن. لینک سورس رو براتون خصوصی فرستادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه کتاب دارم از چنتا قسمت تشکیل شده که هر قسمت یه دیتابیس جدا میخاد
من وقتی هر قسمت رو براش یه دیتابیس درست میکنم درسته یعنی برای هر قسمت مثلا fasl1db // fasl2.db اینطوری درست میکنم حله
ولی وقتی میام یک دیتابیس با چنتا تیبل درست میکنم که هر تیبل رو بدم به یک قسمت یه اخطار میده عکس گرفتن کمک کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.