mohammad-alone 564 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اگه میتونی بنویسی خیلی هم خوب میشه اگه سرت خلوت بود ه سورس ساده بنویس برام پ.خ کن تشکر البته اینم بگم که من اسم اهنگ هارو با لیست ویو از ار اس اس گرفتم دوست خوبم میتونید به من یاد بدید چطور لیست از rss گرفتید؟ خیلی کارم گیره اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ والا من سورس رو از فروشگاه دان کردم واس همین نمیتونم پخش کنم میتونید از فروشگاه بخرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی دوست خوبم، من خودم با rss قبلاً کار کردم و حتی چندتا پروژه خبر خوانی برای شهرستانهای کشور نوشتم .... فقط کارم به لیست دانلود نخورده بود که اونم الان آگهیمو بالا بردم و پیگیر شدم خودم یادش گرفتم ... مرسی پیگیر بودید بابت پخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا یه اموزش جدید هم بزارین که توش گرفتن کپچا های مثل رزبلاگ و... انواع کپچا توش باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا یه اموزش جدید هم بزارین که توش گرفتن کپچا های مثل رزبلاگ و... انواع کپچا توش باشه ممنون تو آموزش های آقای ایزدی گرفتن تصویر امنیتی وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ محسن ، یکی از دوستان هم اینجا سوال پرسیده بود که گفت نشد کپتچا این داشنگاه رو بگیرم و وقتی دانلود میکردم عکس عوض میشد. و آقا مهدی هم جواب داد که بهتره از روش Focus استفاده کنید ... یعنی وب ویو رو کوچیک کنیم به اندازه اون کپتچا و روش فوکاس کنیم تا فقط همونو نشون بده. ولی بازم میگم این روی اندروید های پایین جوابگو نیست و فوکاس انجام نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ پژمان برو ایکلیپس کار کن یا نکنه منصرف شدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درسته پژمان ولی یه سوالی پرسیدم ازش در مرود یک نوع کپچا گفت ا substring1 و 2 میشه انجامش داد ولی من نمیدونم یعنی چطوری ازش درخواست کردم سورس رو پ.خ کنه حالا منتظرشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درضمن لطفا اموزش فوکاس رو هم بدید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من همچنین کدی داخل سایت دارم میخوام روش کلیک بشه لطفا راهنمایی کنید <a id="ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear" href="javascript:__doPostBack('ctl00$ContentPlaceHolder1$termlist1$grdTermList$ctl14$lnkYear','')" style="text-decoration:none;">نیمسال دوم سال 94-93</a> من اینو میزنم اما اجرا نمیشه!!!!! we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsById('ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear')[0].click();") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ علیک سلام. ازاین استفاده کن جواب میده،تست کردم. we.executeJavascript(WebView1,"document.all.item ('ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear').click()") موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ فقط یه فاصله کوچیک بین کد افتاده بود اون فاصله رو ورداشتم.: we.executeJavascript(WebView1,"document.all.item('ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear').click()") ازاین استفاده کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ فقط یه فاصله کوچیک بین کد افتاده بود اون فاصله رو ورداشتم.: we.executeJavascript(WebView1,"document.all.item('ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear').click()") ازاین استفاده کن. عزیر بابت کد ممنون کد شما کاملا درسته چون توی سورسم یه قسمت بجای این : document.getElementsByName اینو که شما گفتین : we.executeJavascript(WebView1,"document.all.item('ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear').click()") قرار دادم اجرا شد اما توی این قسمت که من میخوام <a id="ctl00_ContentPlaceHolder1_termlist1_grdTermList_ctl14_lnkYear" href="javascript[b]:__doPostBack('ctl00$ContentPlaceHolder1$termlist1$grdTermList$ctl14$lnkYear','')" style="text-decoration:none;">نیمسال دوم سال 94-93</a>[/b] بازم اجرا نمیشه و توی logs اینو مینویسه Uncaught TypeError: Object javascript:__doPostBack('ctl00$ContentPlaceHolder1$termlist1$grdTermList$ctl14$lnkYear','') has no method 'click' in null (Line: 1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دمت گرم. اموزش های بسیار خوبی داری. خلیی ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کاربرد این آموزش چیه ؟؟ یعنی چکار می شه باهاش کرد ؟؟؟ ببخشید تایپیک 10 صفحه نظر خورده نتونستم همه رو بخونم ببینم کسی پرسیده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامکاربرد این آموزش چیه ؟؟ یعنی چکار می شه باهاش کرد ؟؟؟ ببخشید تایپیک 10 صفحه نظر خورده نتونستم همه رو بخونم ببینم کسی پرسیده یا نه گت المنت کلا واسه زبان تحت وب جاوا اسکرپیت هست. یعنی اگه بخوان تو وب برای سایت ها کد بنویسن از زبان جاوا اسکریپت هم استفاده میشه. ما هم میایم تو بیسیک با کتابخانه WebViewExtracts کد های جاوااسکریپت رو روی وب ویو و سایتی که با وب ویو باز شده اجرا میکنیم. حالا این کد میتونه هرکدی باشه... یعنی هر کدی که واسه زبان جاوا اسکریپت باشه با این کتابخانه اعمال میشه. اما حالا ما بیشتر با دستورا GetElement کار داریم و تو این تاپیک این دستورات آموزش داده شده. برای مثال سایت بلاگفا یا رزبلاگ رو نگاه کنید دوتا تکست داره که واسه نام کاربری و ادیت تکست هست. ما با وب ویو داخل بیسیک سایت بلاگفا رو باز میکنیم و میتونیم کاری کنیم که تو ادیت تکست های برنامون هرچی نوشته شد وارد بشه به اون تکست باکس های سایت و در اخر کلیک بشه رو دکمه ورود سایت. این یه مثالی از گت المنت بود. کلا با گت المنت میشه با سایتی ارتباط برقرار کرد یا مقداری بهش داد یا متن و مقدارهایی رو ازش گرفت تو برنامه. که تو همه زبان ها کاربرد داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام پارت اول پسوردش چیه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامپارت اول پسوردش چیه ؟؟ بالا نوشته که عزیز: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ این سورس کجاش مشکل داره؟ اصلا نمیدونم مشکل از چیه فک کنم از بیسیکم باشه میشه کسی چکش کنه؟ http://s6.picofile.com/file/8193667668/get_element.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ حتی این سورس اماده اقا پزمان هم مشکل دارم باهاش در اصل باید سورس رو بفرسته به ادیت تکست ولی ادیت تکسم خالی. با هر روشی جلو میرم به در بسته میخورم.هم گت المنت هم regex. http://up.peji-net.ir/up/nimbuzz-tak/Pictures/getSource2.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.