vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام چند هفته است وقتی برنامه را کامپیال میکنم اخر کار که میخواد روی سیستم اجرا بشه ارور adb server didn,t ack میده گوشی را عوض کردم از چند نوع شبیه ساز استفاده کردم ولی بازم نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ cmd رو باز کن این کدو واسه کانکت کردن اندروید دیباگ بریدج به دیوایس وارد کن "adb path" adb connect ip:port لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ip:port را از کجا باید گیر بیارم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ از خطا عکس بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ توی محیط بیسیک منوی Tools و گزینه Restart ADB Server رو بزنید مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ هزار بار زدم حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شما مطمئنید که شبیه ساز رو اجرا کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شبیه ساز نیست گوشی وصله سه نوع گوشی وصل کردم شبیه ساز هم اجرا کردم دو هفته هست این جوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ببینید فایل adb توی مسیر نصب sdk طبق آموزش ها موجوده ؟؟؟ هم platform tools رو چک کنید و هم tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ داخل platform tools هست داخل tools نبود که ریختم بازم کار نکرد الان نسخه پلتفورمم 21 هست وقتی میزام روی 13 یا 8 عوض میشه ارورش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اقا من adb را از یه سایت دانلود کردم جابه جا کردم با اون یه بار اجرا شد برنامه بدون ارور الان دوباره همون ارور را میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ خب بزارید یه کار دیگه انجام بدیم شما بیا یک Variable جدا واسه شبیه سازت بساز ببین درست میشه یا نه برای ساختن Variable : شما روی My Computer راست کلیک کنید و Propertis رو بزنید توی پمجره باز شده دنبال Advanced System Setting بگردید و کلیک کنید روش بعد پنجره ذیگه ای باز میشه و این پنجره تب های مختلفی داره شما تب Advanced رو انتخاب کنید در مرحله بعدی توی این تب یک دکمه به اسم Environment Variables هستش روش کلیک کنید در قسمت بالا یک کادر هست که بالاش نوشته User Variables اونجا دکمه New رو میزنید یک پنخره باز میشه Variable Name : ANDROID_HOME توی مورد بالا یک اسم براش قرار دادیم Variable Value : اینجا مسیر پوشه Tools رو قرار بدید ( پوشه Tools موجود در SDK ) و در نهایت دکمه Ok و شما الان یک متعییر محلی برای شبیه سازتون ساختید که باعث بهتر اجرا شدنش میشه شما این روشو تست کنید ببینید به نتیجه میرسید یا نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ Sdk را بروزرسلنی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ابدیت کردم همون ارور را میده اون کارهای اقای ارتا هم انجام دادم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ابدیت کردم همون ارور را میده اون کارهای اقای ارتا هم انجام دادم نشد ابزارهای بیسیک که توی بخش ابزارهای B4A قرار دادیم که مربوط به Api 14 هستند رو دانلود کنید و دقیقا طبق آموزش ، قدم به قدم و مو به مو انجام بدید بدون 1% تردید نباید هیچ مشکلی براتون پیش بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یه حرکتی زدم هر جا فایل adb روی کامپیوتر بود را اول غیر فعال کردم بعد پاک کردم الان از اون ارور رد میشه ولی میگه گوشی وصل نیست ولی با برنامه b4a-bridge وصل میشه و برنامه را میریزه چه کار کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام چند هفته است وقتی برنامه را کامپیال میکنم اخر کار که میخواد روی سیستم اجرا بشه
ارور adb server didn,t ack میده
گوشی را عوض کردم از چند نوع شبیه ساز استفاده کردم ولی بازم نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.