رفتن به مطلب

متغیر ها در php


Alireza Khoram مهمان

ارسال های توصیه شده

Alireza Khoram مهمان

سلام خدمت همه ی دوستان

یکی از ویژگی های اصلی زبان های برنامه نویسی توانایی تعریف متغیرها است.

برای تعریف متغیرها در زبان php علامت $ درابتدای نام متغیرها درج می شود . در زبان php تعریف متغیرها همزمان با مقداردهی آنها صورت می گیرد.

شکل صحیح و کلی تعریف متغیربه صورت زیر است:

	$مقدار متغیر=نام متغیر;

**تو آموزش های قبلی مخصوصا آموزش تصویری گفتم تو PHP باید بعداز تایپ هر دستوری آخر دستور رو با ;(سیمو کلن)پایان بدیم اونایی که با سی شارپ کار کردن هم میدونن چون سی شارپ هم از این قانون پیروی می کنه.**

خب میریم سراغ یه مثال ساده:

<?PHP
$txt="Hello World;
$;X=16
?>

نکته:زبان PHP به نوع متغیر ها وابسته نیست ولازم نیست هنگام تعریف نوع آن نیز معرفی شود بلکه پس از مقدار دهی به طور خودکار نوع متغیر تشخیص داده می شود.این توانایی موجب انعطاف این زبان نسبت به بسیاری از زبان های برنامه نویسی دیگر شده است.

برنامه زیر نحوه استفاده از متغیر هارا نشان می دهد.در این برنامه با استفاده از متغیر ها محیط دایره به شعاع دلخواه r محاسبه شده است.

;$PI=3.14
$r=5;
$Circumference=$PI*2*$r

;

فقط یه چیز قوانین کد نویسی که بهتون گفتم بسپارید به ذهن تو نمونه هاو برنامه ها ممکنه جای بعضی علائم جابجا شود به اونا دقت نکنید.

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 5 ماه بعد...

سلام

من کدهای فوق را که می زنم با خطای زیر روبرو میشوم(خط 10 آخرین خط برنامه است و هر چی هم ; کم و زیاد میکنم فایده نداره:

لطفا راهنمایی بفرمایید.

Parse error: syntax error, unexpected end of file in C:\wamp\www\info\mbPHP-Test3-1394-01-09.php on line 10

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کد یک دابل کوتیشن کم داشت (") اینو تست کن :

<?PHP 
$txt="Hello World";
$X=16;

?>

و این کد هم سیمی کالن نداشت همین دیگه:

<?PHP 
$PI=3.14;
$r=5; 
$Circumference=$PI*2*$r; 

?>

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

سلام من مقدار بازگشتی یک تابع (function) را درون یک متغیر ریخته ام درصورتی که function درون متغیر کار میکند ولی من اونو تو یه متغیر ریختم چهطوری ؟؟؟؟؟؟ برای داشتن فقط مقدار بازگشتی و اجرا نشدن تابع باید از دستور return استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر باید استفاده کنم نحوه استفاده از آن را لطفا بگید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...