majiduosefi9 0 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اول بابت سوال ضعیفم معذرت میخوام ... کد تبدیل int به string چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من یه چیز کلی میدونم فرض کنید dim i as int i=1 خب؟ اگر جلوش یه +"" بزاریم یعنی: i=1+"" میشه استرینگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ درود دقیقا میخواین چیکار کنید؟ یه توضیح بدید تا با کد براتون مثال بیارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یه راه هم هست که دو تا متغیر درست میکنید یکی استرینگ دومی اینتیجر بعد اینتیجر مساوی استرینگ بزارید کار میکنه dim st as string dim int1 as int int1=5 st=int1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majiduosefi9 0 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من یه چیز کلی میدونم فرض کنید dim i as int i=1 خب؟ اگر جلوش یه +"" بزاریم یعنی: i=1+"" میشه استرینگ راه دیگه نداره ؟ درود دقیقا میخواین چیکار کنید؟ یه توضیح بدید تا با کد براتون مثال بیارم. این کد منه ...value بصورت int ولی میخام مقدارش بصورت stringتبدیل بشه که بتونم استفاده کنم در خط بعدی Sub seekG_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) green =Value ("tw.WriteLine("red,green,blue tw.Flush End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majiduosefi9 0 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ روش منو دیدی؟ اره عزیزم الان امتحان کردم ولی نشد ... شاید مابقی کد هام اشتباهه نمیدونم ولی روش دوست قبلی رو هم امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی چی string بشه که بتونم استفاده کنم؟ خب از همون int استفاده کن سوالت مبهمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majiduosefi9 0 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی چی string بشه که بتونم استفاده کنم؟ خب از همون int استفاده کن سوالت مبهمه اخه tw.writline بصورت string ولی value بصورت int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ tw.writline چی هس؟ فک نکنم مشکلی باشه استفاده از string به جا int اینم میتونی بنویسی ولی سوالتو کاملتر بگو بهتر کمکت کنیم dim mm as string mm=value لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majiduosefi9 0
سلام دوستان
اول بابت سوال ضعیفم معذرت میخوام ... کد تبدیل int به string چیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.