esmaeil57 64 ارسال شده در 6 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2021 با سلام به اساتید محترم سایت من در زمینه phpو html تازه کار هستم. راستش من یکسری اطلاعات رو از دیتابیس واکشی کرده و درون صفحه وب به عنوان مثال به شکل زیر نشون میدم <p>روز هفته : <?= $Row->week?> </P><hr> اون متغیر week از نوع عدد هستش ، حالا میخوام بگم اگه مثلا 1 بود بجای عدد یک ، جلوی نوشته "روز هفته : " بنویسه یکشنبه ممنون میشم اساتید یه دستی به سر ما بکشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 6 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2021 سلام بفرمایید پیشنهاد میشود برای شروع از سایت www.w3schools.com استفاده نمایید <?php $WEEK = 1; echo "مقدار Week= " . $WEEK . "<br>"; echo "<h2>"; if ($WEEK == 1) { echo "روز هفته : یکشنبه"; }else if ($WEEK == 2) { echo "روز هفته : دوشنبه"; }else if ($WEEK == 3) { echo "روز هفته : سه شنبه"; }else if ($WEEK ==4) { echo "روز هفته : چهارشنبه"; }else if ($WEEK == 5) { echo "روز هفته : پنجشنبه"; }else if ($WEEK == 6) { echo "روز هفته : جمعه"; }else if ($WEEK == 0) { echo "روز هفته : شنبه"; } echo "</h2>"; ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.