esmaeil57 64 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۰ با سلام به اساتید محترم سایت من در زمینه phpو html تازه کار هستم. راستش من یکسری اطلاعات رو از دیتابیس واکشی کرده و درون صفحه وب به عنوان مثال به شکل زیر نشون میدم <p>روز هفته : <?= $Row->week?> </P><hr> اون متغیر week از نوع عدد هستش ، حالا میخوام بگم اگه مثلا 1 بود بجای عدد یک ، جلوی نوشته "روز هفته : " بنویسه یکشنبه ممنون میشم اساتید یه دستی به سر ما بکشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۰ سلام بفرمایید پیشنهاد میشود برای شروع از سایت www.w3schools.com استفاده نمایید <?php $WEEK = 1; echo "مقدار Week= " . $WEEK . "<br>"; echo "<h2>"; if ($WEEK == 1) { echo "روز هفته : یکشنبه"; }else if ($WEEK == 2) { echo "روز هفته : دوشنبه"; }else if ($WEEK == 3) { echo "روز هفته : سه شنبه"; }else if ($WEEK ==4) { echo "روز هفته : چهارشنبه"; }else if ($WEEK == 5) { echo "روز هفته : پنجشنبه"; }else if ($WEEK == 6) { echo "روز هفته : جمعه"; }else if ($WEEK == 0) { echo "روز هفته : شنبه"; } echo "</h2>"; ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.