MR.B4A 124 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ سلام. کسی هست بدونه منوی متریال توی androidx چه طوری قابل اجرا هست؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۰ کسی نمیدونه این موردو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 21 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۳/۲۹ در 10:59، Mr.Man گفته است: چه طوری باید باهاش کار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 21 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۴۰۰ سلام دوست عزیز آموزشش تو انجمن هست: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 24 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 12:25، Salar82 گفته است: سلام دوست عزیز آموزشش تو انجمن هست: سورس کد ارور اسکریپتی میده شما خودت تست کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 24 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۴۰۰ کدهای پیاده سازیش، همین تاپیک بالاست که فرستادم. ولی باید از ریسورسهای زیر استفاده کنید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 25 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 02:33، Salar82 گفته است: کدهای پیاده سازیش، همین تاپیک بالاست که فرستادم. ولی باید از ریسورسهای زیر استفاده کنید: خیلی عالیه اما مشکل اینجاست که توی اندروید مانیفست دوتا اتریبیوت خورده ویوهای لیوتی که منو توی پیاده میشه رو نمایش نمیده. این مشکل رو میشه حل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 26 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۲۵ در 21:03، batman123 گفته است: خیلی عالیه اما مشکل اینجاست که توی اندروید مانیفست دوتا اتریبیوت خورده ویوهای لیوتی که منو توی پیاده میشه رو نمایش نمیده. این مشکل رو میشه حل کرد؟ دوستان این مشکلش حل شد چه طوری میشه به عناصر منو دست زد مثلا من میخوام این دایره آبی هارو که روش عکس بود رو حذف کنم کدای بیسیکش رو حذف کردم، اما این دایره ها موند ظاهرا ایمیج ویو هست اما میخوام حذفش کنم ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Man 33 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۴۰۰ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۰ این منو نیاز داره تا آموزش مفصلی درموردش داده بشه مثلا چه طوری برخی از عناصر حذف بشه رنگ منو چه طوری عوض بشه و... کسی آموزش کامل ازش داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
کسی هست بدونه منوی متریال توی androidx چه طوری قابل اجرا هست؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.