majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه لیست ویو دارم که لیست رو از دیتابیس میگیره یه ستون تو دیتابیس دارم بنام Neshan میختم هر وقت 1 باشه یه کاری انجام بده هر وقت 0 باشه یه کار دیگه مثلا عکس لیست ویو رو عوض کنه اگه میه کد کاملش رو بنویسین ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ درود این هم کد کامل توی کد زیر به جای Neshan ، ما اسم فیلدمون Fav هست ... تعریف متغیرها با خودتون If Favv=0 Then cur1.Position=0 sql1.ExecNonQuery("UPDATE book SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png")) Else sql1.ExecNonQuery("UPDATE book SET Fav = 0 where id ='" & id & "'") cur1.Position=0 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png")) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ درود این هم کد کامل توی کد زیر به جای Neshan ، ما اسم فیلدمون Fav هست ... تعریف متغیرها با خودتون If Favv=0 Then cur1.Position=0 sql1.ExecNonQuery("UPDATE book SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png")) Else sql1.ExecNonQuery("UPDATE book SET Fav = 0 where id ='" & id & "'") cur1.Position=0 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png")) End If من تو دیتابیس اسم ستون ای دی رو گذاشتم fasl Dim favv As String Dim cur1 As Cursor If favv=0 Then cur1.Position=0 s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan = 1 where Fasl ='" & Fasl & "'") ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) ListView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1242.png")) Else s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan = 0 where Fasl ='" & Fasl & "'") cur1.Position=0 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) ListView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"124.png")) End If ولی گیر میده به s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan = 1 where Fasl ='" & Fasl & "'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ dim fasl as string باز میگه Cursor اینیتیالیز کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ این کد های لانگ کلیک لیست ویو من هست ولی نمیدونم مشکلش کجاست Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Dim b1 As Button b1=Sender Dim cur As Cursor cur=S.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Fasl="& b1.Tag) cur.Position=0 If cur.GetInt("Neshan")=0 Then Dim bb As BitmapDrawable bb.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1242.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=bb s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan=1 WHERE Fasl="& b1.Tag) ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) Else Dim bb As BitmapDrawable bb.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"124.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=bb s.ExecNonQuery("Update Tbl1 SET Neshan=0 WHERE Fasl="& b1.Tag) ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی هیچ کسی بلد نیست؟ هیچ کسی............؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ عکس کامل از دیتابیستون قرار بدید ببینم به چه صورته یک اخطار هم برای شما ثبت شد به دلیل اینکه بعد از گذشت 3 ساعت پست رو بالا آوردید امیدوارم کاربرها این اخطارها رو جدّی بگیرند تا کسی با امتیاز منفی بالا اخراج نشه و ناراحتی پیش نیاد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ عکس کامل از دیتابیستون قرار بدید ببینم به چه صورته یک اخطار هم برای شما ثبت شد به دلیل اینکه بعد از گذشت 3 ساعت پست رو بالا آوردید امیدوارم کاربرها این اخطارها رو جدّی بگیرند تا کسی با امتیاز منفی بالا اخراج نشه و ناراحتی پیش نیاد... دستتون درد نکنه خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام من یه لیست ویو دارم که لیست رو از دیتابیس میگیره
یه ستون تو دیتابیس دارم بنام Neshan میختم هر وقت 1 باشه یه کاری انجام بده هر وقت 0 باشه یه کار دیگه مثلا عکس لیست ویو رو عوض کنه
اگه میه کد کاملش رو بنویسین
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.