fun_code 216 ارسال شده در 15 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۴۰۰ سلام آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.) اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟ با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 15 تیر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۱۵ در ۰۳:۵۳، fun_code گفته است: سلام آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.) اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟ با سپاس سلام و درود بله چرا که نه خیلی از برنامهها همینطور هستن مثل دیجی کالا و ترب و .... بیشتر برنامههای فروشگاهی همینطور کار میکنن. من خودم تو یکی از پروژهها اینکار رو انجام دادم خیلی هم خوب در اومد و راضی بودم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.)
اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.