fun_code 222 ارسال شده در 5 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2021 سلام آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.) اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟ با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 6 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2021 در ۱۴۰۰/۴/۱۵ در ۰۳:۵۳، fun_code گفته است: سلام آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.) اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟ با سپاس سلام و درود بله چرا که نه خیلی از برنامهها همینطور هستن مثل دیجی کالا و ترب و .... بیشتر برنامههای فروشگاهی همینطور کار میکنن. من خودم تو یکی از پروژهها اینکار رو انجام دادم خیلی هم خوب در اومد و راضی بودم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 222
سلام
آیا مممکن است در ابتدای یک ریسایکلر عمودی ، یک ریسایکلر افقی اضافه کرد ؟ (یعنی یک ریسایکلر افقی در یک ریسایکلر عمودی اضافه شود.)
اگر پاسخ مثبت است آیا در روند اسکرول شدن ریسایکلر عمودی و افقی مشکلی رخ نمی دهد ؟
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.